Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha pračky

Od: kattynka* odpovědí: 4 změna:
ahojky, právě jsem si dovezla od známé pračku, ale když začnu prát, tak se mi po chvíli začne zasekávat a něco mi v tom rachtá. Poradíte mi, co by to mohlo být? díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To bych takhle po internetu neřešil. Evidentně je tam něco uvolněné, co musí dát dohromady technik. Po netu to nespravíme.
al bunda*

Mohlo by být něco zapadlého za bubnem, co se zasekává. Zkusil bych se podívat za buben a pod něj.

kkk*
KDYBY DRHLA A PRI ZDIMANI NEVYPOUSTELA,TAK TO JO: TO BY BYLO PRED CERPADLEM PRO VYPOUSTENI NEJAK MALA VECICKA,TREBA PONOZKA. ALE KDYZ TO DTHNE PRI PRANI,TAK ASI LOZISKA - NEKDY VYDRZI 6 LET A NEKDY PO TRECH LETECH JE TO NA VYMENU!

kkk*
hodnocení

0x
nechceme dělat nejake chytraky,jen poradit bez penez: ze svych zkusenosti:to asi urcite budou vadna loziska.Jak dlouho ji mate? Jinak loziska + gufero cena do 150,- kč PS:dejte si pozor na to rachtani,muze se to stupnovat,odejit vam potom muze i drazkovy remen a programy. Nejradsi mame mistni opravare pracek.Oni vedi ze jsme v nesnazicha proto cenu opravy zamerne sponuji :( Nejdrive si muzete predbezne zjistiti ceny na netu a pak si udelejte obrazek a uvidite. Zase ze zkusenosti:chteli jsme koupit drazkovy remen od mistniho opravare a pak nakonec objednavka pres net vysla o 100,-Kč levněji vcetne postovneho a balneho a do tydne jsme meli balicek doma :) PS:na opravu opracky staci sikovny kutil,nic na tom neni jen hromada sroubku,a par dilku,opravdu se na tom neda nic zkazit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]