Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která sluchátka jsou nej?

Od: jenofefa* odpovědí: 5 změna:

Potřeboval bych poradit při výběru sluchátek. Cenové rozpětí 1000- 2000,-kč. No prostě na pokud možno kvalitní domácí poslech hudby.

sluchatka.net/...

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

sluchatka.heureka.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaksemas*
hodnocení

0x

No já slyšel, že nejlepší jsou beats by de dr nějak tak a jsou od značky Monster ( NEJSEM SI JIST TIM NÁZVEM ZADEJ SI JE RAČI NA GOOGLE) No, ale jsou trošinku dražší..

dzordz*

beatsbydre.com/... Aktivní potlačování okolních zvuků, slint slint :) Ale baterky by se mi asi kvůli tomu tahat nechtěly :X

Každopádně jakýkoli sluchátka v týhle cenový relaci (prakticky od tří tisíc nahoru) nebo pro profesionální nasazení nejdříve poslechnout na vlastní uši v některém ze specializovaných audiofilních center.

doplněno 07.09.11 20:22:

Mně se z čistě subjektivního názoru zatím nejvíc líbila sluchatka.heureka.cz/..., ale taková jste asi nechtěl.

eulalie*
hodnocení

0x

Slyšela jsem, že dobrá či snad dokonce výborná sluchátka jsou značky Koss...

KOSS žije ze svého věhlasného jména, ale už to dávno není ono. Už se jenom platí za značku a kvalita je v čudu. Nabízejí doživotní záruku, ale nosit sluchátka na reklamaci každého půlroku až do smrti, to asi taky není to pravé *smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mě se před časem povedlo sehnat tato nová sluchátka na Aukru za 1.000,- a maximální spokojenost.

sonycb.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]