Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K750i = Wi-Fi program, aplikace ... Jde to?

Od: verkaberka15* odpovědí: 5 změna:

Scháním nějaký program či aplikaci, abych si mohla ve svém SE K750i spustit přes Wi-Fi nějaký prohlížeč. Napojit se třeba přes počítač se stálým připojením k Wi-Fi. Obvykle jsou na počítači pořád rodiče a já se tam sotva dostanu. Stačilo by im to jenom nějak přepojit k naší vyfině a v něčem otevřít internet. Má s tím někdo zkušenosti? Díky*modla*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bozkavlozka
hodnocení

0x

Tendle mobil wifi snad nemá, ne? Takže to nepůjde.

verkaberka15*
hodnocení

Někde jsem si četla že to propojení jde, ale byli nefunkční odkazy a bylo to starý 5 let. Chci si ten mobil jenom propojit s naším wi-fi přes náš počítač. Pokud chápete jak to myslím ...

hodnocení

0x

Hoj, dobře chápu co chceš jak a kam propojit.. nicméně j to hodně složité jsou u toho problémy, pc musí mít bluetooth je třeba tam instalovat 2x různý sw který se sám nenastaví.. navíc většinou vznikne hledání chyb a jejich řešení které je opět zdlouhavé..

verkaberkaneprihlasena

Za zkoušku nic nedám ... bluetooth už v počítači mám. Co mi tedy dále schází? Víš nebo nevíš?

kolik*
hodnocení

0x

jak psal kolega nize jde to ale poze pres bluetooth tento mobil nema wifi a tak se prez to nelze pripojit. je potreba to spachat pres bluetooth.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]