Nejste přihlášen/a.
Sobrý den...
po 14 dnes se mi rozbyl konektor u sluchátek KOSS porta pro red hot (nefunguje jedno sluchátko)...Nemůžu je reklamoat protoze nemám záruční list...A nechci je vyhodit protože jako sluchátka jsou úžasné...
Tak se chci zeptat, když k nim dobře propájí jiný konector, bude to fungovat...?...)
Díky moc za informace moc mi tím pomůžete...
To přerušení může být kdekoliv, hlavně pokud se jedná o sluchátka KOSS, jejich kabely jsou nekvalitní. A pokud máš na ně doživotní záruku, tak tě asi přestane bavit je pořád dokola reklamovat . Protože se mi líbilo jak hrají, vyměnil jsem kabely i s konektorem od nějakých obyčejných laciných sluchátek a mám klid - už několikanásobně delší dobu, než s originálním kablíkem.
Pokial je zly konektor tak kup novy a preletuj,sluchatka budu fungovat .Až by bol vadny aj kabel tak preletuj aj ten.Ked si daš pozor a budeš opatrne letovat tak sa ti to isto podary.Držim prsty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.