Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi někdo poradit proč přehraji v NOKII 5800 video na Youtube pouze kousek? Hlásí to že pamět je plná. Mám pamětovou kartu 16GB a právě kvůli tomuhle jsem si ji pořídila, protože s jinými telefony byly podobné problémy. Stále málo místa! Už je to trapné pořídíte si inteligentní mobil a už je to tu zase. Když je RAM malá tak Vám nepomůže ani 100GB karta. A to mě tedy moc inteligentně nezní, výrobce Nokie by se měla vážně zamyslet. Jak řešit tento problém? Tedy kromě toho Nokii vyhodit... Děkuji
Nejde o pamet na karte, ale jde o pamet telefonu. Kdyz si date spravce souboru, tak tam mate moznost pristupu jednak na kartu, jednak na pamet telefonu. Do pameti telefonu se ukladaji veci jako SMS, MMS, kalendar, aplikace atd. Takze si promazte pamet telefonu a bude to OK. Tento mobil mam a sem nadmiru spokojeny. Youtube me vali bez problemu
To už jsem dávno udělala, vše co šlo jsem přesunula na pamětovou kartu nebo vymazala, pamět mobilu mám volných 27,8MB přitom když to otevřu tak všechny soubory jsou prázdné. Proto se také ptám zde...
To ze jsou prazdne znamena, neznamena ze tam neco neni. Ty prazdne soubory muzou mit v sobe dalsi neviditelne soubory, aplikace, knihovny cokoliv... Hmm a jak dlouhy video Vam na tom nejede (kdyz pisete dlouhe)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.