Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám doma starší telefon SE W200i - sice mu nefunguje reprák, ale to mi nevadí, páč ten telefon mám jen na smsky. A teď k otázce. Chtěla bych propojit telefon s počítačem pomocí USB. Když jsem telefon napojila poprvé, tak automatická instalace probíhala a probíhala a nakonec mi to napsalo, že to nebylo naistalovaný (prostě taková nějaká hláška) a telefon mi s PC nekomunikuje. Chtěla jsem ho používat jako telefon a ne pro přenos souborů (jestli víte co tim chci říct)
Byla by nějaká rada? ![]()
Navrhuju do počítače nainstalovat Sony Ericsson PC Suite, nebo MobilEdit! a zkusit to ještě jednou. U některých mobilů, zvláště těch starších je to nutnost mít nainstalované.
No nutnost to není ani u starších telefonů, ale bez relativně složitého nastavování v PC se to neobejde. Nejlepší je opravdu použít soft k SE telefonům a pak to chodí samo a lze vybrat zdali kabelem, bluetoothem, nebo infraportem pokud je k dispozici.
doplněno 01.09.11 11:31:pokud pc suite už v PC je tak je jen problém v tom, že ten program o W200 neví...
doplněno 01.09.11 11:34:Je otázka zdali SE W200 má v sobě modem.
tak jsem zkusila naistalovat ten MobilEdit!... připojila telefon ... ale zase mi to napsalo, ze zařízení USB nebylo rozpoznáno ... ![]()
Já to klíďo naistaluju složitě, ale potřebovala bych pomoc .. páč sama to nedám ![]()
A kabel máte v pořádku, dokud to bude hlásit, že zařízení nebylo rozpoznáno tak se stěží dá pokračovat dál...
Já používám MyPhoneExplorer fjsoft.at/....
Na psaní SMSek používám Kubik SMS DreamCom dreamcom.cz/.... Zde se nastaví brána GSM a pak se SMS odesílá přímo pomocí telefonu.
Nějaké zvláštní nastavení zde není.
Pokud chci telefonovat přes PC,použiji nejjednodušší věc,SKYPE.Komunikace je perfektní jak sms,tak obrázky nebo hovor.
JABRAKA
to JABRAKA:
Skype používám - toto neni pro mě neznámá ... ale ...
... ten telefon potřebuju použít přes PC kvuli SIMkartě.
Tak to zkusit ručně nastavit, k tomu není potřeba zvláštní software. V síťových připojeních zvolit nové připojení a pokračovat dál. V AT příkazech modemu se nastaví to co zjistíte od mobilního operátora. Jako telefonní číslo se vyplňuje *99#
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.