Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám doma starší telefon SE W200i - sice mu nefunguje reprák, ale to mi nevadí, páč ten telefon mám jen na smsky. A teď k otázce. Chtěla bych propojit telefon s počítačem pomocí USB. Když jsem telefon napojila poprvé, tak automatická instalace probíhala a probíhala a nakonec mi to napsalo, že to nebylo naistalovaný (prostě taková nějaká hláška) a telefon mi s PC nekomunikuje. Chtěla jsem ho používat jako telefon a ne pro přenos souborů (jestli víte co tim chci říct)
Byla by nějaká rada?
Navrhuju do počítače nainstalovat Sony Ericsson PC Suite, nebo MobilEdit! a zkusit to ještě jednou. U některých mobilů, zvláště těch starších je to nutnost mít nainstalované.
No nutnost to není ani u starších telefonů, ale bez relativně složitého nastavování v PC se to neobejde. Nejlepší je opravdu použít soft k SE telefonům a pak to chodí samo a lze vybrat zdali kabelem, bluetoothem, nebo infraportem pokud je k dispozici.
doplněno 01.09.11 11:31:pokud pc suite už v PC je tak je jen problém v tom, že ten program o W200 neví...
doplněno 01.09.11 11:34:Je otázka zdali SE W200 má v sobě modem.
tak jsem zkusila naistalovat ten MobilEdit!... připojila telefon ... ale zase mi to napsalo, ze zařízení USB nebylo rozpoznáno ...
Já to klíďo naistaluju složitě, ale potřebovala bych pomoc .. páč sama to nedám
A kabel máte v pořádku, dokud to bude hlásit, že zařízení nebylo rozpoznáno tak se stěží dá pokračovat dál...
Já používám MyPhoneExplorer fjsoft.at/....
Na psaní SMSek používám Kubik SMS DreamCom dreamcom.cz/.... Zde se nastaví brána GSM a pak se SMS odesílá přímo pomocí telefonu.
Nějaké zvláštní nastavení zde není.
Pokud chci telefonovat přes PC,použiji nejjednodušší věc,SKYPE.Komunikace je perfektní jak sms,tak obrázky nebo hovor.
JABRAKA
to JABRAKA:
Skype používám - toto neni pro mě neznámá ... ale ...
... ten telefon potřebuju použít přes PC kvuli SIMkartě.
Tak to zkusit ručně nastavit, k tomu není potřeba zvláštní software. V síťových připojeních zvolit nové připojení a pokračovat dál. V AT příkazech modemu se nastaví to co zjistíte od mobilního operátora. Jako telefonní číslo se vyplňuje *99#
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.