Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit telefon s PC?

Od: lms odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

mám doma starší telefon SE W200i - sice mu nefunguje reprák, ale to mi nevadí, páč ten telefon mám jen na smsky. A teď k otázce. Chtěla bych propojit telefon s počítačem pomocí USB. Když jsem telefon napojila poprvé, tak automatická instalace probíhala a probíhala a nakonec mi to napsalo, že to nebylo naistalovaný (prostě taková nějaká hláška) a telefon mi s PC nekomunikuje. Chtěla jsem ho používat jako telefon a ne pro přenos souborů (jestli víte co tim chci říct)

Byla by nějaká rada? :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju do počítače nainstalovat Sony Ericsson PC Suite, nebo MobilEdit! a zkusit to ještě jednou. U některých mobilů, zvláště těch starších je to nutnost mít nainstalované.

lms
hodnocení

Sony Ericsson PC Suite naistalovaný mám *zed* ... s telefonem SE K770i mi to šlape bez problemu ... jen je proste problem u té W200 ... Ledas bych zkusila naistalovat i ten MobilEdit! *nevi*

hodnocení

0x

No nutnost to není ani u starších telefonů, ale bez relativně složitého nastavování v PC se to neobejde. Nejlepší je opravdu použít soft k SE telefonům a pak to chodí samo a lze vybrat zdali kabelem, bluetoothem, nebo infraportem pokud je k dispozici.

doplněno 01.09.11 11:31:

pokud pc suite už v PC je tak je jen problém v tom, že ten program o W200 neví...

doplněno 01.09.11 11:34:

Je otázka zdali SE W200 má v sobě modem.

lms
hodnocení

tak jsem zkusila naistalovat ten MobilEdit!... připojila telefon ... ale zase mi to napsalo, ze zařízení USB nebylo rozpoznáno ... *plac*

Já to klíďo naistaluju složitě, ale potřebovala bych pomoc .. páč sama to nedám :(

A kabel máte v pořádku, dokud to bude hlásit, že zařízení nebylo rozpoznáno tak se stěží dá pokračovat dál...

lms
hodnocení

*plac**plac**plac**plac**plac**plac**plac**plac*

Vážně se s tím nic dělat neda? *plac**plac**plac**plac*

bena*

Zkusila jste to zapojit do jiného USB? Nebo do jiného počítače?

Není v telefonu nastavený nějaký jiný režim /třeba u Nokie 6300, kdžy ji hodíte do USB, tak Vám dá na výběr ze tří režimu, mezi nimž je režim USB/?

lms
hodnocení

Když telefon napojim do USB, tak mám na výběr:

1) přenos souborů

2) režim: telefon

Nic víc :(

petapeta*
hodnocení

0x

Já používám MyPhoneExplorer fjsoft.at/....

Na psaní SMSek používám Kubik SMS DreamCom dreamcom.cz/.... Zde se nastaví brána GSM a pak se SMS odesílá přímo pomocí telefonu.

Nějaké zvláštní nastavení zde není.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud chci telefonovat přes PC,použiji nejjednodušší věc,SKYPE.Komunikace je perfektní jak sms,tak obrázky nebo hovor.

JABRAKA

lms
hodnocení

to JABRAKA:

Skype používám - toto neni pro mě neznámá ... ale ...

... ten telefon potřebuju použít přes PC kvuli SIMkartě.

Tak to zkusit ručně nastavit, k tomu není potřeba zvláštní software. V síťových připojeních zvolit nové připojení a pokračovat dál. V AT příkazech modemu se nastaví to co zjistíte od mobilního operátora. Jako telefonní číslo se vyplňuje *99#

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]