Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych vědět, kolik stojí pořízení a zavedení satelitu, já vím, že to není vždy stejné, já tomu vůbec nerozumím, ale chtěla bych cenu (tak přibližně + -) za nejvíc požívané zavedení. Děkuji.
Předpokládám, že se ptáte na zakoupení satelitní antény, satelitního přijímače, jejich instalaci a naladění. Dále předpokládám, že se jedná buď o byt nebo RD. Pokud si na všechno objednáte firmu a budete mít zájem o levnější přijímač, měla by se cena pohybovat okolo 10 tis.Kč. Dále si pravděpodobně zakoupíte kartu s balíčkem programů podle vašeho výběru.
Naprostou souhlasim, nas tento komplet pred tremi lety vysel na 7000Kc.
Mame zaplacene pouze zakladni programy.
Shromážďuji Vaše odpovědi, fakt jsem moc ráda, protože jsem sama a těmto věcem zrovna moc nerozumím.
Jenyku, to jsi moc hodný, žes tazatelku pochválil, že když něco neví, tak se má zeptat. I já jsem jsem se před několika dny tady ptala na něco velice podobného, dodnes mi nido neodpověděl, nakonec jsem šla a poradila si sama. Naštěstí to dobře dopadlo, jsem spokojena, ale také jsem koupila něco, čemu jsem moc nerozuměla. A tak jsem si na svou otázku, kterou jsem zadala, nakonec odpověděla sama, a tím i těm všem, kteří si ji přečetli, ale nijak nereagovali. Protože si ji přečetlo dost lidí. Tenkrát mě to překvapilo a i zamrzelo. Já se ptala, jelikož jsem nevěděla, tudíž podle Tebe správný postup, ale kde jste byli Vy? Jak vidíš, asi mne ten nezájem mrzí doteď, když takto reaguji.
doplněno 01.09.11 20:34:doplním, moje otázka zněla, "Jaký satelitní přijímač". Uvidíš, že jediná odpověď, je ta moje. Zklamaná Suzy.
Satelitní přijímač HD s kartou skylink se dá pořídit za cca 4tis kč, nahrávat se dá na usb nebo externí HDD. K tomu parabola, nějaký metr šňůry, monoblok, držák, práce, nastavení, naladění...
doplněno 01.09.11 17:18:Komplet sady si můžete vybrat zde: satelitni-komplety-shop.c/...
cca od šesti tisíc výše i s montáží. Taky záleží, na kolik tv to chcete. Přijímač si můžete použít i s interním HDD, dvoutunerový, pak můžete jeden kanál nahrávat a druhý současně sledovat. Možnosti jsou prakticky neomezené, záleží jen na stavu vaší peněženky.
Ještě bych se chtěla zeptat, jestli by se mně toto vyplatilo, že bych dva roky, dle smlouvy měsíčně platila 349,- Kč?
Pokud té nabídce od t-mobile dobře rozumím, tak těch 349,- měsíčně je za balíček TV Standart (27 programů) a to pouze v případě kombinaci televize a mobilních hlasových služeb. Jinak samotná televize stojí 449,- měs.
To už mi přijde lepší třeba Skylink a balíček Multi (přibližně tytéž programy) za 290 Kč/měs. nebo balíček Kombi za 360 Kč/měs (37 programů, z toho 8 v HD rozlišení).
Hlavně to neuspěchej a radši si ještě jednou vše řádně rozmysli, den sem, den tam o nic snad nejde, času dost.
Pytate sa velmi nedobre ,ked chcete najviac použivané zavedenie sat príjmu a cenu k tomu . Radci vas neupozornuju na výpredaj.Najviac sa používa NEPERSPEKTIVNE výbehove príjímače s dekodermi Cryptoworks .Podpora tohoto systemu končí r 2012 a takýto prijimač budete musiet repasovat ,podobne i kartu z tohoto systemu.Kúpte si perspektívny prijímač s certifikovaným dekoderom Irdeto a aj kartu Irdeto . Prijímač kupte tiež perspektívne s vysokým rozlíšením tzv HD a certifikatom a nie bežne výbehové SD -vhodné pre sklenené obrazovky. Prijímač s Irdetom a HD stojí cca 4500 ,karta skylink - Irdeto cca 2000 .Kupujte v satelitnom odbornom obchode ,kde vam i s montažou a nastavením z tých 10k ešte vrátia.Perspektivne to rieši i Cslink
Čítajte pozorne ,čo som vam radil .Radca stireček vas doslova navádza na NEPERSPEKTIVNY prijímač Mascom s výbehovým dekoderom Cryptoworks! Radca františekpetru tiež nerozumie ,že pod PERSPEKTIVNYM rozumej system IRDETO a nie že vam určil najdrahšie nemecké výrobky .Mne sa nejedná o typ receivra -nerobím reklamu,ale o system-kupujte v kamennom odbornom satelitnom obchode,kde vam ponúknu,nastavia a namontujú parabobu aj so 4 konvertormi a aj pre niekolko TV.
Kamile nic proti, ale když si přečteš spodní větu satelitni-komplety-shop.c/...
tak zjistíš, že přijímač je vybaven dekódovacím modulem irdeto. Nenabízím záměrně to nejdražší řešení jako františek (za ty peníze už koupí hardiskový). Další věc je ta, že tazatelka neuvedla cenový strop, ani neuvedla kolik tv bude v provozu, dále neuvedla, jaké má potřeby - programové nebo nahrávací, popř jiné, takže je těžké ji poradit přímo na míru. Jen jsem ji poslal odkaz pro představu, kódování irdeto většina z nich má. Tazatelka jen napsala, že to musí řešit teď hned a rychle a já věřím tomu, že kdo ji to bude realizovat, bude pro něho irdeto samozřejmostí a nabídne jí lepší cenu. Od šesti tis nahoru HD satelit irdeto dnes sežene i s montáží.
je pravda ,že som si o Mascome prečital iba prvu vetu o Cryptoworkse a až v poslednej je aj to Irdeto . Značke aj dekoderu aj p.stirečkovi sa ospravedlnujem a nadalej platí ,že laik si nekupuje elektroniku v zasielkových shopoch ,lebo odtial je to "holé, bosé" a nenastavené ,ani v Baumaxe, hoc cena sa zda neuveritelne nízka .Verim,že tazatelke táto výmena informácii pomohla .
Podobně jako stireček nademnou. Perspektivní jsem neměl namysli nejdražší, ale kvalitnější a dobře vybavené přístroje, oba dva "umí IRDETO".
V žádném případě to nemělo vyznít jako reklama ani na danou značku, ani na uvedené obchody. Mimochodem ale když už jsme u toho, obě uvedené firmy mají několik kamenných poboček , v nabídce komplety i pro více TV apod., takže...
Alespoň kdyby někdo z Vás napsal: "Holka, jdi se bodnout s takovou otázkou, nerozumíme jí!" Tak to bych brala, ale to Vy ne, raději ji ignorujete dál. Tak se na mě nezlobte, ale já radím tazatelce, aby šla, tak jako jsem to udělala já, do obchodu, vypátrala napřed tam, co mají k dispozici, a následovně zajít k někomu zkušenému, který tyto věci instaluje, a pozeptala se na cenu a tak dál. Určitě se jí dostane kýženého. Zatímco tady ...
Nechtěl jsem to napsat takhle natvrdo,ale máte pravdu. Je tu spousta lidí, kteří něco chtějí a pak přestanou komunikovat, takže nejde poradit to nejlepší, vždy se nabízí víc možností. Nicméně jsem to snad napsal dostatečně srozumitelně a dál si už může vybrat dle svých požadavků.
Pro Kamila - nic se neděje, ono ty přijímače jsou defacto provozuschopné, záleží na modulu nebo kartě, zda to dokáže rozlousknout, navíc si myslím, že poctivý prodejce už bude nabízet jen kódování indreto. Dle mého názoru ale skylink udělal boudu na lidi s tou zpoplatněnou výměnou karet, pokud by si chtěli udržet zákazníky, karta - výměna stávajích by měla být zdarma, protože ve smlově je jasně definovaný doživotní příjem. Podobně jako má služby UPC, jakékoliv změny se zákazníka nedotknou.
system cryptoworks bol prelomený ,tak ako aj nagravision u digi ,tým činom sa signal kradne a karta prestava plnit funkciu kluča pre legalný prijem.Preto paralelne ide kodovanie aj Irdetom ,ktorý aj nekolkokrat nepravidelne zmeni svoj režim a v pohode bude iba ten,kto má "certifikovaný dekoder Irdeto s kartou Irdeto ,alebo ICE. Rozne univerzálne čitačky nebudu schopné držat krok a nepojde to ako doteraz.Budete donutený si dokupit do svojho receivra zasuvný modul IRDETO cca 42 eur-certifikovaný a do toho vložite novu -vymenenú kartu Irdeto . Modul sa da vložit iba do prijímača ,ktorý ma na to nachystanu šachtu- teda nie každy .System cryptoworks aj karty pojdu aj po r 2012 ,ale do utlmu a nové kanále pribudnu iba do Irdeta .Už dnes mnohe kanale vie čitat iba Irdeto Tlak operatorov na výmeny receivrov i kariet vidiet denne .Dokonca program SD -jednoduché rozlíšenie vysielajú vo formáte MPEG4 určený pre vysoke rozlíšenie a to iba Irdeto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.