Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poslední dobou se mi na displeji mobilu často objevuje Chyba registrace SIM karty a telefon ztratí sgnál. Je to vada telefonu? Operátor je Vodafone. Děkuji.
Souhlasím s "profesorem Horákem", většinou tento problém bývá nekomunikující SIMkou. Doporučuji vyčistit kontakty (v telefonu i na kartě) lihem, třeba vodkou či slivovicí, griotku nepoužívat! Pokud to nepomůže, zkusit kontakty přihnout, ale opatrně, ať je neulomíte!
Má si přihnout i sobě, když už bude mít vytáhnutou tu slivku?
No pokud nepomůže tohle co tu ostatní radí, tak zajít na pobočku operátora a oni to už vyřeší. Otcovi vyměnili simku za novou s ponecháním čísla...
Edge: občas v hospůdce kamarádům opravuji mobily (dříve jsem se tím živil) a na čištění si objednávám panáka hruškovice. Myslíte, že ten zbytek vyleju?
Děkuji za radu.Nějaký líh se doma určitě najde, při nejhorším Alpa. Zkusím s tím něco udělat. Víc než griotka mi chutná Bailes, ale ten asi také nebude nevhodnější na čistění kontaktů, ale jako uklidňovač v okamžiku, kdy mám chuť vyhodit telefon zavřeným oknem je super. Díky.
Ano, Bailies do tlamičky a na SIMku třeba tu Alpu. Ale ne tu ochucenou Lesanu!
A ozvěte se, jak jste dopadla, díka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.