Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabezpeceni domu

Od: thomino* odpovědí: 4 změna:
Mel bych dotaz ohledne zabezpeceni domu. Chtel bych vybudovat zabezpeceni postaci mi k tomu 3 pohybova cidla. Otazka vsak zustava v cene a take v kvalite. Na trhu je dnes x vyrobcu techto veci a ja poradne nevim kterym smerem jit. Chtelo by to neco ne moc draheho ale taky efektivniho a abych to zvladl sam. Ma nekdo nejakou radu? Dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zde platí pravidlo čím dokonalejší zabezpečení, tím vyšší náklady na jeho pořízení a provoz. Žádné zabezpečení přitom není stoprocentní. Jednoznačná rada asi neexistuje...

8976*
hodnocení

0x
souhlas se strejcem, pokud máte pozemek oplocen - psa...
vicious*
Tri pohybova cidla , zalezi na prostoru , jestli obslouzi cely prostor , a abys nemel mrtvy zony .
Ver tomu ze sou zlodeji schopny se probourat i zdi kdyz k tomu maj prilezitost ...

tesyk*
hodnocení

0x

Abych vyloučil co jejvíc falešných poplachů tak jsem zavrhl pohybový čidla. Vžil jsem se do role zloděje a uvažoval jsem, jak asi do domu vleze, kam půjde a pod. Těch možností má několik. Sklep, záchod (teda myšleno oknem *smich*, i když...), dveře, podkroví, půdou... Tak jsem si vytipoval místo, kde dříve, či později při šmejdění barákem musí projít. A tam jsem nainstaloval pěkně skrytou světelnou závoru. Výstup poplachu není na žádou sirénu i když falešná je na domě vidět, ta už lidi otravuje, ale na hlásič na mobil a ještě moji dva sousedé se to v tichosti dozvědí. Furt si myslím, že je lepší na něj poslat policajty a dopadnout ho, než jen vyplašit. Aktivaci celého systému jsem udělal automatickou. Trochu jsem si pohrál se zámkem, nainstaloval do něj mikrospínač a jakmile se zamkne, zařízení je aktivováno. Za cca 8 let nebyl jedinný falešný poplach. Je u toho ještě jeden fígl, ale ten tu popisovat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]