Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat,koupili jsme si dvd přehrávač LG DVX689H s USB vstupem,že si budeme přehrávat filmy přes flash disk a později přes externí hdd a když jsem si dala film na flashku a poté ji vložila do dvd,flashku to ukázalo,ale prázdnou (a přitom v pc mi to ukázalo že tam ten film mám).Filmy mám v AVI,když tam vložím DVD s avi,tak funguje ale u flashky to neukáže nic,zkoušeli jsme i jinou flashku,ale opět stejný problém.Co s tím může být?Stačí jen něco nastavit? dík za odpověď.
KatkaZ.
doplněno 30.08.11 15:49:u videa mám : ve vlastnostech: komprese videa DivX
AVI = kontejner. Přípona souboru /to .AVI/ nevypovídá o tom, v jakým formátu je video uložený. AVI nejčasteji pro video používá MPEG4 ASP, pro zvuk pak MP3.
Já bych zkusiů ten AVI soubor z DVDčka překopírovat na flešku a hodit do přehrávače. Pokud to nepůjde, tak bych v DVD přehrávači flešku naformátoval /formátováním se všechno na ni vymaže!/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.