Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flashka-avi filmy

Od: mxkate* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chci se zeptat,koupili jsme si dvd přehrávač LG DVX689H s USB vstupem,že si budeme přehrávat filmy přes flash disk a později přes externí hdd a když jsem si dala film na flashku a poté ji vložila do dvd,flashku to ukázalo,ale prázdnou (a přitom v pc mi to ukázalo že tam ten film mám).Filmy mám v AVI,když tam vložím DVD s avi,tak funguje ale u flashky to neukáže nic,zkoušeli jsme i jinou flashku,ale opět stejný problém.Co s tím může být?Stačí jen něco nastavit? dík za odpověď.

KatkaZ.

doplněno 30.08.11 15:49:

u videa mám : ve vlastnostech: komprese videa DivX

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Podporované kompresní formáty:
DivX HD, DivX, JPEG/MP3 (včetně ID Tag)/WMA/MPEG4

To, že přečte .avi z CD nebo DVD neznamená, že to umí i z USB.

bena*
hodnocení

0x

AVI = kontejner. Přípona souboru /to .AVI/ nevypovídá o tom, v jakým formátu je video uložený. AVI nejčasteji pro video používá MPEG4 ASP, pro zvuk pak MP3.

Já bych zkusiů ten AVI soubor z DVDčka překopírovat na flešku a hodit do přehrávače. Pokud to nepůjde, tak bych v DVD přehrávači flešku naformátoval /formátováním se všechno na ni vymaže!/.

bustech*
hodnocení

0x

Stahněte si návod a prostudujte si ho a jako první bych naformátoval v dvd jak bylo psáno výše.

Návod zde..

www.lg.com/cz/sup/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]