Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
měl jsem domácí kino (5.1) jako rádio. Reproduktory rozvedené po místnosti. Nyní jsem o domácí kino přišel a zbyly mi jen reproduktory vč. kabeláže tak jak byly dříve. Otázka směřuje > jak to vyřešit? Dokoupit jen "přijímač (reciever)" nebo znova celé kino a tamty repráky dát pryč? Absolutně tomuto nerozumím. Děkuji, J.
Dobrý den. Záleží jak moc to kvalitní domácí kino bylo včetně reproduktorů. Stačilo by dokoupit jen reciever, ale zbylé reproduktory musí být dimenzované na výkon nového recieveru, stejně tak impedance reproduktorů by měla odpovídat výstupu zesilovače.
Právě o tom jsem se bavil v elektru s prodejcem. Připadá mi nesmysl kupovat reciever za 5.000,- Kč, když celé domácí kino stojí 3.000-,. Nebo si pozvat někoho, kdo tomu rozumí Díky.
Právě, že z Vašeho příspěvku není patrné jak kvalitní repro doma již máte. Pokud to bylo taky kino za 3 000, tak ten reciever nemá cenu kupovat( jedině v bazaru) a koupit to celé znovu. Napište co jste měl za kino.
Sony - typ nevím. Ale bylo to normálně na dvd atd. + 5 malých repráků a 1 subwoofer. Cca. 3 roky starý.
On malinko bude problém v tom, že domácí kino se prodává většinou komplet i s repro. Bez repro se prodává většinou DVD přehávač, kde dost často není vestavěný tuner radia. Osobně bych koupil nové kino komplet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.