Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučení vhodného sendvičovače

Od: lubro® odpovědí: 7 změna:

Chtěl bych se zeptat na doporučení vhodného sendvičovače. Před pár lety jsme měli doma sedvičovač Philips, který měl jednu "krásnou" vlastnost - a to časovač vypnutí - tj. nastavil se např. na 2 minuty, pak to zapípalo, vědělo se, že se mají tousty vyndat a pohoda...Jenže každá spotřební věc má svoji životnost. Sháněl jsem tedy něco podobného s vyměnitelnými deskami vzhledem k umytí v myčce s časovačem vypnutí a ne a ne sehnat. Nakonec jsem vloni koupil - hlavně kvůli dceři - Disney Ariete v červené barvě, s vyměnitelnými deskami, ale bez časovače. S odstupem času to beru jako špatnou koupi - bohužel tousty se neuvěřitelně připékají (nepřilnavý povrch si představuji úplně jinak) a musí se "drhnout" ručně, prostě hrůza...

Dá se v současné době vůbec koupit nějaký kvalitní sendvičovač s vyměnitelnými deskamis opravdu nepřilnavýn povrchem, časovačem vypnutí a snadným mytím v myčce? Nemusí to být nutně 3 v 1 (wafle, gril,atd.), aby měl sto funkcí, ale postačuje na obyčejné tousty. Díky za radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cronaldo*
hodnocení

0x
Dobrý den,
Zkuste se na ně poptat v Elektrospotřebičích, popř. pokud Vám nějaký nedoporučí, který je dobrý, či vhodný dle Vašich podmínek. :)

klara36*
hodnocení

0x

já používám od značky sencor 3 v 1 a jsem s ním nadmíru spokojená

hodnocení

Od značky Sencor vím o modelech SSM 3201, 3202 a 3203, ale nejsem si jistý, že mají vyměnitelné desky (o časovači nemluvě).

myse*

používám Etu, má vyměnitelné desky ale časovač nee. Hlídám si to.

hodnocení

Má někdo např. zkušenost se sendvičovačem Tefal SW601033 (ale zdá se mi dost robustní) nebo s Moulinex SW 611533 Rubish Break Time? Ten nevypadá špatně...

cocinkamichalka*

Co Heuréka? Tam se dělí o zkušenosti spokojení i nespokojení uživatelé...

pippa
hodnocení

0x

Poradil by někdo sendvičovač s keramickými plotýnkami, nechci teflonové. Našla jsem snad jenom jeden - Luxel Ceramini P295. Existují i jiné? Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]