Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung galaxy ace

Od: jarin89 odpovědí: 5 změna:

nejmobily.cz/... Zdarec chci si objednat mobil a asi nejvyhodnejsi je to na uvedene adrese. je tam psano ze tam je slot pro microSD karty ale vyse je uvedeno take micro SDHC až do 32 GB. Takze nevim jakou objednat. Prosim poradte a mozete okomentovat aj ten mobil a obchod... Diky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

SDHC označují vysokokapacitní karty SD, všechny větší než 4GB jsou tak označeny. Když zařízení umí i ty HC, nemáte co řešit, kupte si takovou, jaká se vám bude líbit.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Když jsem nedávno potřeboval SD kartu, tak jsem zjistil, že SD karty existují do velikosti 2GB. Všechno větší než 2GB má označení SDHC. Protože určitě budeš chtít kartu větší, tak jedině SDHC. To HC značí vysokou kapacitu.

jarin89
hodnocení

takze na ten mobil budu fungovat aj SDHC karty? jinak diky za odpoved

jarin89
hodnocení

Tahle bude fungovat na tom mobilu? nejmobily.cz/... a co rikate na ten obchod neni tam treba napsane dodavane prislusenstvi:)

w1dowmaker*

jojo ta od Kingstonu je v pohodě a pujde ti tam, jinak já nakupuju na mshop.cz nebo sunnysoft.cz nevím jak je to u tohohle obchodu, chce si to přečíst podmínky, jestli tam neprodávaj šedivky, jestli ne tak je to v pohodě a mobil můžeš reklamovat ve všech autorizovaných servisech Samsung

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]