Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s výrobky od Apple?

Od: monkeyking* odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych si pořídit několik těchto ,, vymožeností" , ale nemám zkušenosti. Potřeboval bych vědět jak na to a co se aplikácí týče, jestli jsou dobré a lepší než třeba u jiných ( i telefoů ). Viděl jsem, že do iPhonu si musíte stahovat přes iTunes nebo iPod a že se to musí platit, není jinačí cesta? Chtěl bych také vědět něco o elektronickém čtení, viděl jsem totiž na reklamě na iPad, že se na tom dá číst i kniha. Mám ještě takovou malou otázku - kde Apple výrobky sehnat nejlevněji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jkr®
hodnocení

0x

Ohledně iPhone můžete diskutovat zde: http://forum.mobilmania.cz/forum-1904/Apple-iPhone.html
Z Apple Store můžete stahovat tisíce aplikací zdarma, ty placené jsou většinou v částkách kolem 2 až 10 Euro.
Výrobky Apple doporučuji kupovat u autorizovaných prodejců, z neautorizovaných eshopů vám může přijít falzum.
Např. na Pixmanii koupíte iPod nebo iPad.

antynka*
hodnocení

0x

Já mám zkušenost a hodně využívám. Máme iPody, starou stolní G4, MacBook, iBook, iPhona - jediný co nám snad ještě chybí je iPad :-D

Takže za mě doporučuji. Akorát iPhone je špatný lovič signálu - jinak až na toto výborný věcička. A proč si pro začátek nekoupit něco použitého? Dají se sehnat dobré kousky ;)

grafika.cz/...

doplněno 28.08.11 16:12:

A ještě doplním - aplikace - je to jiné než windows nebo Linux - ale jak říká můj manža (jednu dobu ho jablíčka živily), je to dělané pro blbé američany, čili ovládání intuitivní a dost snadné :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]