Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překopírovat fotky v telefonu Samsung

Od: janaa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Prosím o pomoc - návod, jak překopírovat fotky v telefonu. Mám Samsung Omnia SGH-i900.Fotky jsou uloženy na - Moje úložiště a nevím jak je překopírovat na Paměťovou kartu.

Tel. a PC na sebe vůbec nereagují a nevím jak jinak stáhnout fotky z telefonu do PC.

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Jani, já mám Samsung G800. PC a phone se taky nemají rádi.

Já chodím do My files (což bude to vaše úložiště), vyberu Images (obrázky), pak My photos (moje fotky) a otevřu. Pak se mi zobrazují pod sebou jednotlivé fotky. Vyberu jednu v seznamu, ale neotvírám. Zadám Options (možnosti), vyberu Move (přesunout), Selected (vybranou) a pak se mě to zeptá, kam ji chci přesunout. Vyberu kartu a je to.

Snad to u vašeho telefonu bude stejné?!*frajer*

petula00*
hodnocení

0x

Pokud máte nainstalován Active sync(měl by být dodán s telefonem a nebo stahnout) tak by neměl být problém. A nebo dát: Start/Tento přístroj/My documents/obrázky/konkrétní snímek/menu/kopírovat/pamě´tová karta.

doplněno 27.08.11 14:39:

Místo toho My Documents může být My Ringtones.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]