Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka

Od: barbakan* odpovědí: 9 změna:

Zdravím vás.

Potřeboval bych radu jak docílit poslech z TV do bezdrátových sluchátek,ale aby se reproduktrory v TV nevyply a tak šel zvuk do obojího!

Děkuji

Pavel

doplněno 27.08.11 17:04:

Jedná se o TV Samsung typ:LE32A436T1DXXH

doplněno 28.08.11 15:25:

Dnes jsem navšívil elektro Expert a byly z toho na větvi,co že to od nich žádám.Neporozuměli i přesto,že jsem jim řekl to,co jsem tady napsal a tak využiji Vaší rady a objednám si to na netu. Díky za pomoc .Pavel

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Pavle,prolistuj poradnu,někde se tu nachází rady,jak vytáhnout signál pro sluchátka.Jinak by se dalo použít vyvedení signálu zevnitř audiobloku.Jen je potřeba vidět schema.Nebo dát typ televizoru.Záleží také na typu bezdrátových sluchátek.

JABRAKA

hodnocení

2x

Ať tazatel uvede model TV.

Měl jsem kdysi CRT TV, jeden z prvních Trinitronů, neměl žádný výstup kromě sluchátkového. Chtěl jsem z něj vytáhnout video výstup/vstup a vzdal jsem to. Ta TV měla z neznámých příčin svůj spínaný zdroj a celou kostru galvanicky spojenou se sítí. Sluchátkový výstup byl přes malý oddělovací transformátorek, antena byla pře oddělovací kondenzátory - jak z dob elektronkových TV se sériovým žhavením elektronek síťovým napětím *smich*.

hodnocení

2x

Bezdrátová sluchátka by se mohla "vyrovnat" s úrovní vycházející s CINCHů zesilovač nemusí být třeba. Satčí ta redukce CINCH - JACK. Už obyčejná sluchátka slabě hrají z CINCHů a bezdrátová mají svůj zesilovač i ovladač hlasitosti.;)

ko
hodnocení

0x

Máte několik možností. Ale nevím jaký máte typ televize.

1. v TV je jack 3,5mm na připojení, kdy po zapojení se mechanicky (v tom konektoru) odpojí reproduktory TV. Je třeba tento jack v tv upravit.(řešení pro bastlíře a experimentátory).

2. TV má konektor SKART, ze kterého lze zvuk vytáhnout použitím redukce scsrt-cinch, třeba takovou:

alza.cz/...

a pak ještě cinch- jack 3,5mm

zbozi.cz/...

3. TV má konektor audio out (cinch), ale úroveň signálu pro sluchátka je příliš nízká, je třeba použít zesilovač, stačí třeba reproduktory k PC(nebo jakýkoli stolní, domácí kino, kazeták se vstupem audio, atd.), na které pak připojíte bezdrátová sluchátka.

olaf71*
hodnocení

0x

z výstupu audio 2x cinch redukce na jack

hodnocení

0x

Záleží na tom co je to za TV, nové modely mívají maximálně tak výstup na sluchátka odpojující repráky, SCART je nepoužitelný nemá vyvedeny výstupy a tím pádem i CINCHe pokud je má jsou jenom vstupní - bohužel.

ko

Scart nemá výstup audio? Odkdy?

No tak v tom případě, by ani nešlo nahrávat z TV (třeba na video).Měl byste ho bez zvuku, což je blbost.

Blbost to není, nové modely TV nemívají na SCARTu vůbec žádný výstup, tedy ani video - taky jsem se tomu divil, ale je to tak.

doplněno 27.08.11 15:19:

Jen zde na www.poradte se dá najít spousta nešťastníků, kterým se nepodařilo vytáhnout z TV zvuk právě kvůli této skutečnosti ;)

ko
hodnocení

0x

Tato televize( Samsung typ:LE32A436T1DXXH )má audio Cinch výstup, takže zvolte variantu 3 se zesilovačem, pro vaše účely stačí koupit redukci cinch-jack a PC repro za cenu okolo 300kč se sluchátkovým výstupem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]