Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si panasonic tv a k tomu 3D brýle. Ale stejně mi to nejde. Stáhla jsem si film ve 3D hodila na usb kartu vložila do tv nastavila tv na 3D a stejně nic nevidim. nemáte s tím prosím někdo zkušenosti? děkuji
Mno jo stažený film.. tam začal s hledáním chyby.. ono je několik typů 3D ...
Kupte si origo film a pak zjištujte...
Já "chčiju" z toh jak dají lidé 30k za televizi a pak je hryzne film za 500,- ... to je amsakr tohleto..
..mno dík ty chčijáku asi tě sere, že jí nemáš taky co? chtěli jsem to jen na rychlo vyzkoušet tak se hned nepochčij z toho ty asi musíš mít zásobu plen, co?
já osobně s tím zkušenosti nemám, ale jak píše pochc..."hangar", tak bych to zkusil s origo filmem nahraným ve 3D. Kdoví co to je za nahrávku. Nikde nepíšete, zda ta TV 3D podporuje a zda máte přehrávač s technologií 3D, který je důležitý.
jasně, že to podporuje 3D je to tv přímo na to a brýle jsou příslušenství, ale tohle jsem fakt slyšet nechtěla ale asi na tom něco bude. Zkusím mrknout ještě na různé diskuze. Díky oboum za odpovědi. Ale jet ted někam na rychlo koupit dvd nemůžu. jinak by mě to nevytrhlo koupit origoš film
máme tuhle tv elektroplus.cz/... a tv je propojená s compem. Takže tv slouží i jako monitor. A přehravač kouknu jestli ty co máme podporují 3D a nebo stáhnout nějaký jiný, teda
no to mi jako odpověd nestačí. nechápu v čem je lepší než můj počítač ten taky bez problému přehraje 3D a dneska už skoro každý pc takže proč by to mělo fungovat
Máte ty brýle zapnuté? Je tam takový čudlík, tím se zapnou a hlavně musí být i nabité. Může to být tím. Jinak nevím jestli máte zrovna tenhle typ televize, ale funkčnost brýlí můžete vyzkoušet na jakémkoliv programu, pokud na ovládači zmáčknete 3D. Je to hned vedle velkého vypínacího tlačítka.
Mařenko zaza nechápe určité věci, které tady už psali kluci výše, takže může zapínat brýle jak chce, 3D jí prostě nepůjde z principu první věc je třeba taková, že člověk koupí technologii, která je super, zaplatí za brýle, které jsou super a ono to pořád nejede a nejede
tv jsme dostali darem, kartu máme NViDIA GeForce 9600, zkoušelijsme dát na sd kartu přímo do tv a taky nejde, brýle máme nabitý i zanutý takovým knoflíčkem a brýle máme přímo k panasoniku.
Nikde v parametrech nevidím, že by tato graf. karta přehrávala 3D. Přenos z SD karty je pomalý na to,aby to zmákl. Neumí to ani všechny kabely HDMI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.