Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Párování bluetooth - Bluetrek G2

Od: thomino* odpovědí: 5 změna:
Zdravim, je tu nekdo kdo pouziva Bluetooth bluetrack G2. Mam SE K750i flashnuty na W800i. Nedari se mi spojit i s jinyma telefonama. Myslim ze bude problem v parovani. Mate nekdo nejakou radu popripade navod jak se spravne zapina parovani?
Dekuji za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jen tak mezi řečí- neni spíš problém v tom flashnutí? V tomto případě by bylo docela dobré vědět zda to před flahnutím šlo

thomino*
hodnocení

urcite to tim neni protoze mi nejde sparovat na zadnem jinem zarizeni. Takze bud to neumim sparovat nebo zarizeni nefunguje.
ale tim jsi mě nevyvratil- běhalo to před flashnutim nebo to ozkoušené nemáš. Ano občas nějaké nekompatibility jsou ale zase bych na to neschazoval všechno ;)

lero
hodnocení

0x
Bluetrek G2 nejdříve ze stavu vypnuto podržíte tlačítko zapnout po dobu asi 7s, poté bliká modro-červeně LED dioda, a v té době dejte do mobilu příkaz vyhledat zařízení. Po nalezení spárujte kódem 0000, přidat do seznamu moje zařízení a je hotovo.
thomino*
hodnocení

No kdyz tohle udelam blika jen modra dioda .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]