Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé,
chtěl jsem se zeptat někoho, jestli měl někdo podobný problém jestli by mi mohl poradit. Vlastním televizor Samsung le32a436T1DXXH , jenomže když ho nyní zapnu tak automaticky se mi ztlumí zvuk na 0 a na obrazovce je znázorněna stupnice zvuku nemůžu dál nic dělat ani jít do menu ani ju vypnout na ovladači nic.
Jediné co mohu je, zvýšit hlasitost přímo na televizi, ale okamžitě zase padne zvuk na 0. Nemohl by mi někdo poradit co s tím? Bohužel televize nereaguje ani na ovladač.
Děkuji za každou radu
Přidávám se. Že by zamáčklé tlač. s nulou? Zkuste vytáhnout baterky z ovladače a zapnout TV přímo na přístroji. Kdyby to nešlo, tak zapnou ovladačem, ale hned přikrýt infra diodu rukou. Dělá to i pak pořád?
doplněno 15.01.13 16:59:Oprava: ... tlač. hlasitosti (dolů - mínus)
doplněno 16.01.13 16:47:No jasně, že na ovladači. V další větě o něm píšu.
Ale jelikož vytažení baterek nepomohlo, tak by to mohlo být i to tlačítko na televizi. Teoreticky. Ovšem nečekám, že tlačítka na televizi často používáte, tak je to málo pravděpodobné. Zase třeba malé děti, pokud máte, dokážou divy
Děkuji všem za odpověď, bohužel dělá to i pořád, ovladačem ani nezapnu TV, když vyndám baterie a zapnu TV přímo knoflíkem na TV, tak hned jak najede obraz okamžitě stupnice s hlasitostí a tam 0. Přidám knoflíkem na televizi hlasit a okamžitě to spadne na 0.
Takže to vypadá, že stejně budu muset dát televizi do servisu.
Zdravim,
vsichni co vam tady radi melou nesmysly. Na googlu se da najit, ze problem neni v ovladaci, ale v ovladacim panelu primo na televizi. Jedine co musite udelat je z panelu vysunout kablik a problem je vyresen. Cela akce je vcetne sroubovani zadniho krytu na cca 10 minut Ano, nebudete pak moci tento panel pouzivat, ale beztak pouzivate urcite jen dalkovy ovladac, takze je to jedno...
Jen bych vas chtel poprosit o feedback ohledne servisu: co vam k tomu rekli a kolik chteli za opravu?
P.S.: tento problem neni jen u tohoto typu televize od Samsungu. Samsung me v tomto dost zklamal a televizi si od nej uz urcite nekoupim.
P.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.