Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit nokia c7

Od: josef45* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chci si koupit telefon nokia c7 ale nevím kde na internetu sem našel pár obchodu ale nejsem si jist zda bude telefon originální a tak prosím nemáte nekdo nejakou skušenost s obchody v praze s mobilními telefony děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

0x

Podívejte se na tuto stránku : mobilni-telefony.heureka./...

Vyberte si ze seznamu obchodů nějaký s Géčkem (Garancí nákupu) a budete mít jistotu. Já mám jinak dobrou zkušenost s 123shop.cz (i když u toho G není).

jayeles*
hodnocení

0x

Dobré zkušenosti mám s Alza.cz a Mp.cz .

heluska
hodnocení

0x

Prodávám nokii C 7 v super stavu, koupený v O2 v dubnu a od počátku se silikonovým obalem. Bohužel potřebuji telefon na nehty, mám je hodně dlouhé a tento display mi nevyhovuje. Cena 5000 i se záručním listem. Mohu předat osobně, do Prahy jezdím docela často. Kratochvilová tel 774 262 997

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]