Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android Widgety

Od: guma* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, mám 5 dotazy:
1.Hledám nějaký widget, na androida, na kterém budou hodiny, datum a svátek, datum není 100% potřeba. Widget in počasí jsem zkusil, ale nic moc, je něco podobného?
2. Je nějaký widget se svátkama? Představoval bych si že na ploše mam widget, kliknu na nej, a zobrazi se svátky na týden dopředu.
3. Hledám nějaký widget s hudbou, ale všechny widgety mě zklamali, vždy se vrátím k základnímu prohlížeči (mám SE X 10 mini) ale zaklad. pře. nemá nastavitelný widget.
4. Pouzivam seznam, ale kvuli android marketu jsem si založil gmail, a aplikace Gmail v mobilu je moc povedená, ale aplikace email v xperii seznam nepozná, a napíše ověřte email nebo heslo (obojí mám dobře) Je nějaká aplikace, která udělá prostředí jako gmail v mobilu?
5. vodafon vydáva časák chilichili, a nakonci jsou mobily, a u samsungu galaxy ace je tento widget, viz. obrázek, nevíte název widgetu?
Jestli odpověď víte třeba jenom na jednu otázku, tak napište aspoň jednu :) Díky moc *palec*

Android Widgety

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

panlukas
hodnocení

0x

1. Ne neni nic podobneho, widget in pocasi si myslim ze je dostacujici, jinak to musite resit widgetem hodin a data, pocasim napr meteopres a svatky jako ja tady > shade.chytry.cz/...

2.Ne neni, je pouze widget kde je svatek v aktualni den a den pote. viz.napsanim slova "svatky"na marketu

3.netusim

4.na seznamu si presmerujte emaily na gmail, pak bude vase sprava emailu pohodlnejsi nejen v telefonu, ale i v prohlizeci, udelalo to takto 90% lidi co pouziva android a hlavne gmail.

5.jde o widget vestaveny, ma ho i lg, je to widget s pocasim, zpravamy z republiky, zahranici, neco jako aplikace MEDIAFAX, akorat ta nema widget. Widget se jmenuje tusim GenieWidget a myslim ze ho nikde nestahnete, je systemovy ale treba budete mit stesti a pres root tam pujde dat ;) navic nefunguje v launcherech, jen v systemovym, coz je hodne spatny... mozna trosku pomuze > androidforum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]