Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám 5 dotazy:
1.Hledám nějaký widget, na androida, na kterém budou hodiny, datum a svátek, datum není 100% potřeba. Widget in počasí jsem zkusil, ale nic moc, je něco podobného?
2. Je nějaký widget se svátkama? Představoval bych si že na ploše mam widget, kliknu na nej, a zobrazi se svátky na týden dopředu.
3. Hledám nějaký widget s hudbou, ale všechny widgety mě zklamali, vždy se vrátím k základnímu prohlížeči (mám SE X 10 mini) ale zaklad. pře. nemá nastavitelný widget.
4. Pouzivam seznam, ale kvuli android marketu jsem si založil gmail, a aplikace Gmail v mobilu je moc povedená, ale aplikace email v xperii seznam nepozná, a napíše ověřte email nebo heslo (obojí mám dobře) Je nějaká aplikace, která udělá prostředí jako gmail v mobilu?
5. vodafon vydáva časák chilichili, a nakonci jsou mobily, a u samsungu galaxy ace je tento widget, viz. obrázek, nevíte název widgetu?
Jestli odpověď víte třeba jenom na jednu otázku, tak napište aspoň jednu Díky moc
1. Ne neni nic podobneho, widget in pocasi si myslim ze je dostacujici, jinak to musite resit widgetem hodin a data, pocasim napr meteopres a svatky jako ja tady > shade.chytry.cz/...
2.Ne neni, je pouze widget kde je svatek v aktualni den a den pote. viz.napsanim slova "svatky"na marketu
3.netusim
4.na seznamu si presmerujte emaily na gmail, pak bude vase sprava emailu pohodlnejsi nejen v telefonu, ale i v prohlizeci, udelalo to takto 90% lidi co pouziva android a hlavne gmail.
5.jde o widget vestaveny, ma ho i lg, je to widget s pocasim, zpravamy z republiky, zahranici, neco jako aplikace MEDIAFAX, akorat ta nema widget. Widget se jmenuje tusim GenieWidget a myslim ze ho nikde nestahnete, je systemovy ale treba budete mit stesti a pres root tam pujde dat navic nefunguje v launcherech, jen v systemovym, coz je hodne spatny... mozna trosku pomuze > androidforum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.