Nejste přihlášen/a.
Mám MP4,ale na video jdou do ní pouze formáty MTv a AMV.Kde bych mohla na takové formáty stáhnout nějaký hezký film?Na uložtu nejsou ani v jednom z těchto formátů.
Předem mooooooooc děkuji
barusk
Můžete stahovat třeba z Ulož.to nebo pomocí aTube catcher z YouTube. Navrhuju stahovat ve formátu WMV nebo AVI.
Pak si stáhněte a nainstalujte program AMV Converter /mohu Vám ho poslat - mám ho na instalačním CD ke své MP4ce/, kterým ta videa převedete do formátu AMV a pak to kopnete do MP4ky.
Prakticky všechny stažené formáty převedeš programem Format Factory do MP4 (ale i mnoha dalších formátů).
Program je jednoduchý i pro začátečníka, česky a free (zdarma).
Stažení: stahuj.centrum.cz/...
Popis: magazin.stahuj.centrum.cz/...
jamaca: Format factory umí spoustu formátů, ale prapodivný AMV nezvládne, to už bych jinak doporučoval Format Factory
lujs: Vy jste téměř vždy absolutně mimo mísu, stejně jako teď. Neívm, jeslti jste si otázku nepřečetl, ale to je jedno, nechám to bejt...
barusk: Program jsem Vám odeslal emailem. KOukal jsem ale, že je i na Uloz.to, ale když jsem náhodně vybral jeden, tak mě avast! hlásil PUP, takže to, co jsem Vám odeslal, by mělo být čisté /jinak by mě to avast! nepovolil odeslat/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.