Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nějakou dobu se mi na mobilním telefonu Samsung Galaxy ACE načítají webové stránky jakoby na mobilních telefonech starších typů. Přitom při koupi mobilu se stránky zobrazovaly ve tvaru jak je na počítačích.
Nyni je stránka rozdělena na x sekci a tyto jsou posloupně řazeny dolů.
Přitom nemám aktivní FUP, ani jiné omezení internetu.
Děkuji za radu.
To se děje na straně serveru, zjistí si jaký máte prohlížeč a dle toho stránku upraví. Větinou šoupnou před domenu "m".
Díky, ale toto nepomohlo. A u www.idnes.cz mi to hodí na m.idnes.cz
U seznam.cz se mi nahoře zobrazí nezvyklé ikonky Domů, Mapa, Hledej, Navi a Dolů. Když kliknu na Mapa, tak se mi zobrazí SPRÁVNÝ náhled stránky. A pod ním čísilka k jednotlivým rámcům.
Ale když kliknu na sekci 5, tak se mi to zobrazí tím nevhodným způsobem.
Jak mám mobilu přikázat, aby mi zobrazoval stránky jak jsou na PC nikoliv jako na mobilech z let cca 2008...
Nedá se u vašeho prohlížeče ručně nastavit, jak se bude identifikovat? Změnit jeho javaskriptový objekt "navigator". Mám pocit, že u dřívější mozilly (na pc) to šlo nastavit, dnes to snad u všech prohlížečů jde alespoň zakázat, takže server odpověď nedostane a použije výchozí nastavení stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.