Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 měsíční plnění

Od: redroker® odpovědí: 2 změna:

Minulý rok v červenci jsem prodloužil s O2 smlouvu na 24 měsíců a vzal si ke smlouvě nový telefon, kde byla podmínka měsíčního plnění 600kč,ale nikde jsem se nedočetl, na jak dlouho to plnění je? Na stránkách O2 se všude jen zmiňují o délce platnosti smlouvy (24,nebo 36) , ale nic o délce plnění. Už jsem si před x lety telefon za prodloužení bral a myslím, že to byl 1 rok,teď si nejsem jist, poněvaž mi přišla teď poslední faktura, kde už je 13 splátka plnění!Nevíte jak to je?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Popravdě nevím, na jak dlouho to je, ale pokud byl telefon zakoupen spolu s prodloužením smlouvy, tak bych logicky předpokládala minimální sjednané plnění po celou dobu smlouvy, nebude-li v ní sjednáno plnění kratší.

doplněno 21.08.11 19:14:

Tak jestli jsem se dobře zorientovala v tom, co jste si pořídil ("Extra mobil"), tak dle infa z webu O2 platí, že:

Podmínkou využití nabídky je uzavření smlouvy na 24 měsíců, při prodloužení smlouvy až 6 měsíců před jejím vypršením na 25, 26, 27, 28, 29 nebo 30 měsíců. Navíc zákazník musí plnit zvolenou výši měsíčního účtu po dobu dvou let.

o2.cz/...
hop®

Lesi, asi není co dodat! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]