Nejste přihlášen/a.
Minulý rok v červenci jsem prodloužil s O2 smlouvu na 24 měsíců a vzal si ke smlouvě nový telefon, kde byla podmínka měsíčního plnění 600kč,ale nikde jsem se nedočetl, na jak dlouho to plnění je? Na stránkách O2 se všude jen zmiňují o délce platnosti smlouvy (24,nebo 36) , ale nic o délce plnění. Už jsem si před x lety telefon za prodloužení bral a myslím, že to byl 1 rok,teď si nejsem jist, poněvaž mi přišla teď poslední faktura, kde už je 13 splátka plnění!Nevíte jak to je?
Popravdě nevím, na jak dlouho to je, ale pokud byl telefon zakoupen spolu s prodloužením smlouvy, tak bych logicky předpokládala minimální sjednané plnění po celou dobu smlouvy, nebude-li v ní sjednáno plnění kratší.
doplněno 21.08.11 19:14:Tak jestli jsem se dobře zorientovala v tom, co jste si pořídil ("Extra mobil"), tak dle infa z webu O2 platí, že:
Podmínkou využití nabídky je uzavření smlouvy na 24 měsíců, při prodloužení smlouvy až 6 měsíců před jejím vypršením na 25, 26, 27, 28, 29 nebo 30 měsíců. Navíc zákazník musí plnit zvolenou výši měsíčního účtu po dobu dvou let.
o2.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.