Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chtěla bych Vás poprosit o radu. Jaký kvalitní mobil (Musí něco vydržet), pokud možno hudební, byste mi doporučili? Jsem nenáročná, takže ceny by měla být cca kolem 3.000 Kč.
Předem díky
Pokud jste nenáročná, tak mohu doporučit Samsung GT-E2121B - je to vyloženě hudební telefon, samozřejmostí je tam i VKV rádio, baterka vydrží opravdu dlouho, má i fotoaparát a myslím, že umí i nahrávat videoklipy. Vím, že ho má sestra a je s ním velmi spokojená. I podpora Java her je dobrá.
Ještě sou důležitý aspekty jaký typ konstrukce chcete. Klasický, dotykový, výsuvný... Ale s cenou kolem 3000 se nedá mluvit o žádným mobilu jako o kvalitním Mp3 přehrávači.
Já bych doporučil mrknout se po nějaké nokii. Např.
Nokia X3-02, Nokia X2 a nokia X1-01. Řada X je u nokie tzv. hudební, ale nevim jakej rozdíl mají oproti jiným modelům, myslim, že moc velkej ne.
doplněno 21.08.11 14:09:Potom je tu jeden odolnější kousek od nokie. Tento mobil by měl vydržet celkem dost a i nějakej deštík ho nerozhodí. Hudební funkce bude mít obdobné jiným modelům. obchod.nokia.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.