Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,z ničeho nic mi přestalo jít digi.V jedné místnosti mi jde bez problémů a v druhé se mi objevuje žádný,nebo špatný signál.Nevíte co s tím může být?Díky
Paní,zkuste u té hlavní krabičky v zádu zda máte dobře všechno zasunuté.Nebo všechno vytahejte a opět zastrčte.Naše babi, když má gruntovací den tak stačí vzádu do nějakého kabelu strčit a už jedna televize nejde.Tak musíme ten kabel ,který vede do druhé televize vytáhnout a opět zastrčit a pak jde.Kdyby se rozbila celá ta krabička,tak by ji přece nešla ani jedna televize,né.
no, ale na co to chytáte, na satelit, na společné domovní rozvody, na kabelovce, na setopbox s pokojovou anténou, nebo má TV integrovyný digi tuner? Hm. Ptáte se jakože Vám nejede auto, čímto může být . . . nelze odpovědět.
Tazatelku iba pletiete ,lebo nerozumiete otázke.Ona píše o "digi" čo je jednoznačne určené ,že je to satelit -družica na pozícii 0,8W .Ona má dvojitý konvertor i duo-satelitný prijímač a jedna vetva jej prestala fungovat .Ak to nebudú ,tie kable ,možno pomože vypnutie sietovej šnury a opatovný štart .Porucha može byt aj v konvertore ,prijimači i v snimači infra z druhej izby -volat servis
doplněno 21.08.11 23:25:info pre -miramira
doplněno 21.08.11 23:25:info pre -miramira
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.