Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digi tv nejde

Od: zabkag® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,z ničeho nic mi přestalo jít digi.V jedné místnosti mi jde bez problémů a v druhé se mi objevuje žádný,nebo špatný signál.Nevíte co s tím může být?Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

1x

Paní,zkuste u té hlavní krabičky v zádu zda máte dobře všechno zasunuté.Nebo všechno vytahejte a opět zastrčte.Naše babi, když má gruntovací den tak stačí vzádu do nějakého kabelu strčit a už jedna televize nejde.Tak musíme ten kabel ,který vede do druhé televize vytáhnout a opět zastrčit a pak jde.Kdyby se rozbila celá ta krabička,tak by ji přece nešla ani jedna televize,né.

Proč by musely přestat jít obě televize?

Samozřejmý řádná kontrola všech konektorů je základ.

hodnocení

0x

no, ale na co to chytáte, na satelit, na společné domovní rozvody, na kabelovce, na setopbox s pokojovou anténou, nebo má TV integrovyný digi tuner? Hm. Ptáte se jakože Vám nejede auto, čímto může být . . . nelze odpovědět.

hodnocení

jejda to mě nenapadlo napsat:)

chytáme to na satelit.Děkuji za odpověd.

kamill*

Tazatelku iba pletiete ,lebo nerozumiete otázke.Ona píše o "digi" čo je jednoznačne určené ,že je to satelit -družica na pozícii 0,8W .Ona má dvojitý konvertor i duo-satelitný prijímač a jedna vetva jej prestala fungovat .Ak to nebudú ,tie kable ,možno pomože vypnutie sietovej šnury a opatovný štart .Porucha može byt aj v konvertore ,prijimači i v snimači infra z druhej izby -volat servis

doplněno 21.08.11 23:25:

info pre -miramira

doplněno 21.08.11 23:25:

info pre -miramira

hodnocení

0x

Máš jeden satelit na dvě televize? Já to tedy Digi nemám, ale kolega v práci ano a měl ten samý problém, zavolal na Digi, do dvou dnů mu přišel jiný přijímač, vyměnil to a zase to šlape jako hodinky.

mkat*
hodnocení

0x

Skus prehodit kable ,aby si ich mala opacne (televizor ktory ide napoj na tu zdierku co nejde)Ak pojde je chyba v kabliku, ak nie tak je chyba bud v kabli alebo v pristroji.Este by si teoreticky mohol preniest telku aby si na sto percent vylucil chybu televizora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]