Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

X10 mini pro a T-mobile internet

Od: mikihans® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám telefon sony ericsson xperia x10 mini pro a v něm SIM kartu od T-mobile a tarif s internetem. Zapnu mobil, internet naprosto normálně funguje, zakážu data, povolím data, všechno naprosto bez problému. Ale jak je telefon v provozu delší dobu (většinou se zakázanými přenosy), nebo jsem mezitím ještě připojený na WiFi, potom povolím data a prostě se nepřipojí a nepřipojí. V liště je ikonka se šipkami, kde neustále bliká šipka nahoru, jakože se připojit snaží, ale bez výsledku. Nepomáhá ani zapnutí a vypnutí režimu letadlo.

Jediné co pomůže je vypnout a zapnout celý mobil, jenže kdo má pomalejší telefon s androidem, moc dobře ví jak dlouho to trvá, a někdy prostě potřebuju něco zjistit hned...

Telefon mám nastaven SMSkou přímo od operátora, tomuto "jevu" nezabránil ani kompletní reset do továrního nastavení. Takže už fakt nevím... V dřívějším mobilu (HTC Legend - Android 2.2) to fungovalo jak má.

Kdyby někdo věděl, co s tím, budu moc rád za nějaké nápady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

A nemůže za to nějaká aplikace?

Ony mají přístup k všemožným funkcím telefonu, a dokáží si i zapnout internet.

Zkuste ve správci všechny stažené aplikace ručně povypínat a zjistíte, zda-li to je tím.

hodnocení

díky, zkusím. Ale tak jako tak nemám nic proti tomu, aby se aplikace připojily. Jenže ony se připojit nemůžou, když ten internet najednou nefunguje. Jak ho prostě ručně zakážu a až ho po delší době ručně povolím, nepřipojí se.

hodnocení

0x

kdyz se ti to stane , tak zkus dat mobil do leteckeho modu /letadlo/ odhlasi se od site a znovu povol a znovu se prihlasi do site a pak mi to vzdy fungovalo a nemusel se resetovat ... :) nekdy se mi to take sekne

hanher*

A máte v něm již nejnovější verzi Androidu, Ice cream sandwitch?

hodnocení

je to starší telefon, oficiálně je pro něj jen verze 2.1

hodnocení

no právě že ani tohle nepomůže, což mi přijde opravdu divné. Jen to úplné vypnutí a zapnutí telefonu.

hanher*

Tím pádem bych to opravdu viděl na ty aplikace.

Měl jsem za to, že tam jde i nový Android, ale ono těch modelů XPerie je hromada. . .

hodnocení

0x
To s tím internetem mě dělá i na Samsungu S2, a dělalo snad na všech mobilech s Androidem.
Také může nějaká aplikace zrovna internet využívat naplno, nebo probíhat synchronizace :)
Me stačí jen počkat :) ani ja jsem zatím nepřišel na to proč :(
Jak říkáš, je to pomalé a otravné. ,*teď* *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]