Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám telefon sony ericsson xperia x10 mini pro a v něm SIM kartu od T-mobile a tarif s internetem. Zapnu mobil, internet naprosto normálně funguje, zakážu data, povolím data, všechno naprosto bez problému. Ale jak je telefon v provozu delší dobu (většinou se zakázanými přenosy), nebo jsem mezitím ještě připojený na WiFi, potom povolím data a prostě se nepřipojí a nepřipojí. V liště je ikonka se šipkami, kde neustále bliká šipka nahoru, jakože se připojit snaží, ale bez výsledku. Nepomáhá ani zapnutí a vypnutí režimu letadlo.
Jediné co pomůže je vypnout a zapnout celý mobil, jenže kdo má pomalejší telefon s androidem, moc dobře ví jak dlouho to trvá, a někdy prostě potřebuju něco zjistit hned...
Telefon mám nastaven SMSkou přímo od operátora, tomuto "jevu" nezabránil ani kompletní reset do továrního nastavení. Takže už fakt nevím... V dřívějším mobilu (HTC Legend - Android 2.2) to fungovalo jak má.
Kdyby někdo věděl, co s tím, budu moc rád za nějaké nápady.
A nemůže za to nějaká aplikace?
Ony mají přístup k všemožným funkcím telefonu, a dokáží si i zapnout internet.
Zkuste ve správci všechny stažené aplikace ručně povypínat a zjistíte, zda-li to je tím.
kdyz se ti to stane , tak zkus dat mobil do leteckeho modu /letadlo/ odhlasi se od site a znovu povol a znovu se prihlasi do site a pak mi to vzdy fungovalo a nemusel se resetovat ... nekdy se mi to take sekne
no právě že ani tohle nepomůže, což mi přijde opravdu divné. Jen to úplné vypnutí a zapnutí telefonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.