Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung GT-S5230 Star

Od: terra483* odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Mám Samsung GT-S5230 Star skoro 2 roky, v té době hodně používaný, bez poruchy. Ale asi týden mě zlobí displej - při jakémkoliv dotyku reaguje o 2 - 3 cm níž než by měl. Instalace nového Firmwaru nepomohla, nemůžu se dostat do Menu, jde mi jen přijímat hovory a fotit. Kolik by mohla stát oprava v servisu, pokud by to vůbec šlo? Nebo by bylo lepší si koupit nový mobil a tenhle zahodit? Děkuji za rady, T.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tohle mě na dotykáčích vadí. Na starém palmtopu PalmV stačí, když juknu do nastavení a spustím Digitizer /vycentruje display/. Ono to pak zas chvíli vydrží... Jukněte se, jestli něco takového tam nemáte. Ovšem, pokud se nedostanete do Menu, tak zkuste vyjmout baterku a nechat ho den/dva dny vystydnout a uvidíte.

terra483*
hodnocení

Já tam mám kalibraci, ale ta v tomhle případě nefunguje. Prostě to "jen" reaguje strašně nízko. Takže ten týden leží na stolku, nepoužívaný, většinu času bez SIMky, baterky a nebo vypnutý. Myslím, že by to mohlo být špatným kontaktem.. Ale nevíte kolik by mohla stát oprava v servisu? Protože jinak tu cihličku asi prohodím oknem...

bena*

Dotykové displeje jsou docela drahé, připravte si určitě 1500,- a možná ještě víc...
To už bych si radši koupil nový telefon, pokud možno nedotykový, třeba nějakou Nokii - i nové Nokie dělají nejen dotykové, ale i klasické.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Skoro dva roky? Pak by měl být ještě v záruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]