Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám Samsung GT-S5230 Star skoro 2 roky, v té době hodně používaný, bez poruchy. Ale asi týden mě zlobí displej - při jakémkoliv dotyku reaguje o 2 - 3 cm níž než by měl. Instalace nového Firmwaru nepomohla, nemůžu se dostat do Menu, jde mi jen přijímat hovory a fotit. Kolik by mohla stát oprava v servisu, pokud by to vůbec šlo? Nebo by bylo lepší si koupit nový mobil a tenhle zahodit? Děkuji za rady, T.
Tohle mě na dotykáčích vadí. Na starém palmtopu PalmV stačí, když juknu do nastavení a spustím Digitizer /vycentruje display/. Ono to pak zas chvíli vydrží... Jukněte se, jestli něco takového tam nemáte. Ovšem, pokud se nedostanete do Menu, tak zkuste vyjmout baterku a nechat ho den/dva dny vystydnout a uvidíte.
Já tam mám kalibraci, ale ta v tomhle případě nefunguje. Prostě to "jen" reaguje strašně nízko. Takže ten týden leží na stolku, nepoužívaný, většinu času bez SIMky, baterky a nebo vypnutý. Myslím, že by to mohlo být špatným kontaktem.. Ale nevíte kolik by mohla stát oprava v servisu? Protože jinak tu cihličku asi prohodím oknem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.