Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám USB do mobilu

Od: swatik789* odpovědí: 7 změna:

ahoj,mám takovou věc s mobilem.nemám k němu USB a chci si tam dát písničky,nevíte jak to tam mám dát?

výtka
Upozornění od sys hejkal 18. 08. 2011 20:04:48
obrátil jsi se na špatnou adresu, věštit neumíme...dej sem aspoň jaký mobil máš, teda výrobce případně i typ, jestli má Bluetooth nebo aspoň infra, ani já nemám USB a přes kabel ho běžně připojuji k PC

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

koupit čtečku paměťových karet a výjmout kartu z mobilu a nahrát na kartu z pC, co potřebujete a pak zpět vložit. Pokud nemá paěťovou kartu tak koupit jinej.

doplněno 18.08.11 20:07:

Hejkale, zas tak složité to není, pokud mobil umí přehrávat MP3 většinou má i slot na karty ... atd.

miro, souhlasím s tebou, je více možností, kabel, BT, IR, karta, ale zdá se, že tazatel absolutně neprojevil snahu něco vymyslet, jen čeká pomoc od druhých, bez toho, aby aspoň dal podklady...nebo si na webu otevřel manuál k mobilu a zjistil, jak to do něj dostat

doplněno 19.08.11 19:08: Ta 1170 nemá ani BT, IrDa, WiFi, kartu, neumí WAP ani MP3. Bez kabelu a SW bude bez hudby.
doplněno 20.08.11 16:03:

ten Samsung B130 má sice USB, dá se připojit na PC, ale má jinou vadu, nemá kartu a vnitřní paměť má jenom 2MB, takže té hudby tam asi moc nedostane...

vosikac*
hodnocení

0x

Jáký máš MT? Jedna z dalších možnistí je Bluetooth;)

swatik789*
hodnocení

mám Samsung GT - E1170,bluetooth nemám

Tak bohužel tady se s hudbou můžeš rozloučit. Nedostaneš ji tam, a i kdyby jo, tak ji mobil nepřehraje.

swatik789*
hodnocení

ale ještě mám SGH-B130

doplněno 20.08.11 08:41:

Samsung

doplněno 20.08.11 08:42:

Obrázek :

Nemám USB do mobilu

Tento by údajně měl zvládat MP3 vyzvánění, ale s 2 MB pamětí tam dáte tak 2 minuty MP3 záznamu (při běžné kvalitě). A jediná možnost jak ho tam dostat je stažení přes WAP přímo do mobilu. Pokud chcete hudbu, kupte si za pár stovek mp3 přehrávač, tyto mobily to nezvládnou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]