Nejste přihlášen/a.
Mám menší problém, který nastal po zapojení dvd přehrávače k televizoru. Obraz ruší tenké, ale ostré svislé linie na některých místech, prakticky neviditelné, je-li obraz světlý, ale poměrně rušivé, jde-li o tmavé pasáže. Jde o starší, ale 100 Hz televizor, úhlopříčka 70 cm, přehrávač je panasonic. Vada se objevuje při zapojení přes scart i s-vhs. Patrně nejde o závadu na přehrávači, protože něco podobného se objevuje i při zapojení videa, ale tam je to prakticky nepostřehnutelné a při provozu si toho člověk ani nevšimne patrně důsledek analogu, zatímco při signálu z dvd, ostrém jako břitva, je to výraznější. Mám tedy dotaz, zda už se s tímto problémem někdo setkal, resp. zda jde o závadu televizoru nebo anténní přípojky v bytu. Zkoušel jsem vyměnit scart, takže v kabelech to patrně také nebude. Ptal jsem se v řadě obchodů, ale nikdo mi nebyl schopen skutečně poradit. Za každou odpověď děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.