Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prima love - jak ji naladit?

Od: anzionka® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, zda ladíte tuto stanici a jak ji případně naladit. Máme TV s setopboxem. Bydlíme v bytovce, kde je cca 13 bytů. Satelit nemáme. Již jsem se dívala na stránky Prima Love, ale o moc chytřejší jsem nebyla. Jinak chytáme tyto programy: Nova, Čt 1,2, 4, 24, Nova Cinema, Prima Cool, Barrandov a asi deset německých programů. Díky všem za rady a odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Osobně mám satelit, nedávno jsem ale moji mamce naladil Prima Love tím, že jsem spustil menu automatické vyhledání stanic a Prima Love tam přibyla. Potom jsem jen seřadil jako dříve, protože po novém načtení stanic byly naskládané jinak než dříve.

jabraka*
hodnocení

0x

Prima Love je vysílána v pozemním multiplexu 3.

hodnocení

To znamená, že ji mohu naladit i bez satelitu?

solenza*

Multipex 3 vysílá z těchto vysílačů.
digitalnitelevize.cz/...

hodnocení

Díky moc, již je naladěno. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]