Nejste přihlášen/a.
Ahojky,potřebuji poradit s lednicí.Mám ledničku značky Candy,s jedním motorem,nahoře lednička a dole mražák o třech šupletech.Takže celkem klasika až na to že se mám v ledničce námrazu a přitom mi chlap tvrdí,že má teplé pivo!?!udělá mi to i když ledničku celou odmrazím,za chvíli se mi tam námraza objeví zase.Tak nevím,poraďte?
Námraza v ledničce se objevuje při častém větrání, nebo netěsnosti dveří. Takže buď někdo stále chodí do lednice, nebo ji nechává dlouho otevřenou, nebo ji špatně zavírá, nebo špatně doléhají dveře. Jen je divné, že v lednici je námraza a pivo je teplé. Jestli nechodí to pivo kontrolovat a půl hodiny nemudruje u otevřených dveří jestli to pivo už vypije a nebo ještě chvíli počká. Ale to by nejspíš odtekla i ta námraza a lednice by se odmrazila. Takže příště si pořiďte chladničku se zvukovou signalizací, která hlásí, že jsou dveře dlouho otevřené.
Asi tedy nějaká netěsnost, nebo se často leze do lednice. Pivo bych strkal do šuplíku na zeleninu...nebo co nejníž na polici. Lednice může mít problém s netěsností i u mrazáku...ten je v pořádku, nebo je taky namrazený? Je to jednokompresorka, tak když vám odejde chlad z lednice tak kompresor jede a přemražuje mrazák, a když dáte do mrazáku např. syrové maso, tak zas kompresor jede a přemrazuje lednici... také by možná pomohlo, kdyby jste snížila číslo na které lednice jede... ušetříte prachy za elektřinu. Jestli tam pán dává víc piv, tak at lednici nakrmí ráno a odpoledne by měl mít studené... nebo je tu možnost, že vás jen buzeruje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.