Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si indukci od Mory, po necelých 2 letech (naštěstí ještě v záruce) mi odešla indukční jednotka. V servisu mi řekli, že oprava se už nevyplatí, ať desku radši vrátím. Zároveň mi opravář řekl, že on by osobně do indukce nešel, protože jich tam má spoustu. Kamarádka mi radí koupit sklokeramickou desku, kde se při poškození plotýnky pouze vymění dotyčná plotýnka. S indukcí jsem byla spokojená, ale teď se rozmýšlím, jestli si nemám radši koupit sklokeramiku nebo riskovat další závadu, která se už může projevit až po záruce a mně nezbyde celou desku vyhodit a opět kupovat novou. Měla jsem jenom smůlu nebo je to opravdu tak poruchový?
Ten mladíček z EkoWattu tam má chybičku. Indukcí se neohřívá hrnec. Magnetické dno funguje jako jádro transformátoru a ohřívá se vodivý obsah v hrnci. Vodivý z toho důvodu, že náplň hrnce obsahuje vodu a sůl podobně tak jak potraviny v mikrovlne. Pokud se ohřeje hrnec, tak až přeneseně od teplého obsahu hrnce. Jinak lze s článkem souhlasit.
Keď je moznost spotrebic vratit a dostat naspat peniaze, nevahal by som. Kupil by som ale opat indukciu, len by som zvolil ineho vyrobcu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.