Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit k Wifi

Od: psp* odpovědí: 6 změna:

Mám PSP 3004 a nejd mi připojit k Wifi. Píše to Not Sopported. Nevíte co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Jaké používáte zabezpečení wifiny? Zkuste ho vypnout nebo nastavit prehistorický WEP a připojit se pomocí PSPčka. Pokud by to šlo, tak zkuste síť zabezepčit na WPA-PSK a zkuste to.

Nebo pokud máte skrytý název SSID, tak to také může dělat problém. Též pokud máte zapnuto filtrování MAC adres, tak se koukněte, zda-li PSPčko má povolen přístup.

psp*
hodnocení

zabezpečení? ... nevím, prostě tam mám zadat heslo. SSID není skryté a přístup by měl byt všem povolený. Prostě když dám "scan" tak to najde pár wifin. Chci vybrat tu, kterou potřebuju, ale ona je šedá a nejde na ni kliknout. A když se chcu připojit, tak to píše, že se mám podívat do: SECURITY SETTINGS FOR THE NETWORK

bena*

Tak se tam podívejte do nastavení, jkaé zabezpečení používáte. Třeba tam máte WPA2-PSk a s tím má to PSP problém.

psp*
hodnocení

Zjistil jsem, že mám WPA2-PSK. A nešlo by to nějak obejít, aby to jelo? A chci taky, aby jel i Notebook a nevím, jestli by to jelo, kdyby to bylo v tom WPA2-PSK.

bena*

Zkuste nastavit WPA-PSK a uvidíte, zda-li Vám to pojede...

psp*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]