Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , čím by to mohlo být, že mi neždíma pračka? ani při samostatném ždímání a také při praní v jednom. díky za rady...
Pakliže pračka jinak pere, tzn. motor se točí (je to ten samý motor který ždímá), tak závada v elektronice - programátor, obvody, kabeláž. Každopádně nic, na co by si mohl laik troufnout. Ještě to může souviset s vypouštěním...
mame ji digitalni... ( tim myslim jen ze se tam odpocitava čas) , a kdyz dam pouze ždímání tzn. 16 minut. tak se mi zastaví čas vzdy na 12 minutách a po chvíli tam naskočí zase 16 minut a tak to dela i hodinu v kuse..., ale když peru se ždímáním tak to odpočítává normalne. A nikde mi to nepise ani zadnou zavadu .. jinak pračka se vypustí když peru. Pokud by to bylo v elektronice tak by to bylo asi dost penez za opravu , že? vyplatilo by se to vubec?
Dle popisu závady se dá opravdu usuzovat na řídící jednotku. Zda se to vyplatí záleží na více aspektech - pořizovací ceně, opotřebování, kolik jste už dali do oprav... je pravda, že elektronika a náhradní díly praček obecně jsou předražené, takže Vás to může stát klidně dva tři tisíce, ale to spekulujeme. Více opravdu řekne servisní technik. Ale je nutno počítat s tím, že i za diagnostiku závady nějakou tu stokorunu zaplatíte.
No ono mi to spíše připadá jako by to bylo v te elktronice... jelikož to špatně odpočítává , ale buben se totí normálne , jen kdyz to vytáhnu tak z toho kape voda... ale nekde jsem ted cetla , ze pracky se šestym smyslem nevyzdimaji malo pradla.. ( zdimam jednu silnejsi mikinu, kterou jsem již nekolikrat zdimala samotnou a vzdy bez problemu) Tak to ted zkouším a uvidím . Doufám , že to bude v pohodě. ( pořizovací cena byla cca10 500,- pračku máme asi 4 roky, ještě neměla nikdy žádnou závadu. )
Kedysi mali motory v pracke viac vinuti.ked sa niektore vinutie poskodilo, tak niektore funkcie nefungovali.Teraz neviem,ale skuste pozriet ci su vsetky kabliky na motore zapojene.
Dekuji za odpoved ale uz jsem na to přišla
naštěstí to byla jen maličkost. Bylo tam asi jen málo prádla. Přidala jsem tam více prádla a už to funguje tak jak má. Někde jsem to četla , že nejaka pani volala opravaře a ten ji řekl , že to může byt tim ,že je v pracce malo pradla ( ze to dělají pračky s tím šestým smyslem) Tak jsem to zkusila a naštěstí je to i můj případ
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.