Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka neždímá v programech

Od: jana55* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den , chtěla jsem se zeptat , čím by to mohlo být, že mi neždíma pračka? ani při samostatném ždímání a také při praní v jednom. díky za rady...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste vyčistit filtr a fouknout do hadice.

jana55*
hodnocení

Na filtr jsem se dívala , ale ten je čistý. Voda se taky normalně vypouští .Tak nevím

cepagis*
hodnocení

0x

Pakliže pračka jinak pere, tzn. motor se točí (je to ten samý motor který ždímá), tak závada v elektronice - programátor, obvody, kabeláž. Každopádně nic, na co by si mohl laik troufnout. Ještě to může souviset s vypouštěním...

jana55*
hodnocení

mame ji digitalni... ( tim myslim jen ze se tam odpocitava čas) , a kdyz dam pouze ždímání tzn. 16 minut. tak se mi zastaví čas vzdy na 12 minutách a po chvíli tam naskočí zase 16 minut a tak to dela i hodinu v kuse..., ale když peru se ždímáním tak to odpočítává normalne. A nikde mi to nepise ani zadnou zavadu .. jinak pračka se vypustí když peru. Pokud by to bylo v elektronice tak by to bylo asi dost penez za opravu , že? vyplatilo by se to vubec?

cepagis*

Dle popisu závady se dá opravdu usuzovat na řídící jednotku. Zda se to vyplatí záleží na více aspektech - pořizovací ceně, opotřebování, kolik jste už dali do oprav... je pravda, že elektronika a náhradní díly praček obecně jsou předražené, takže Vás to může stát klidně dva tři tisíce, ale to spekulujeme. Více opravdu řekne servisní technik. Ale je nutno počítat s tím, že i za diagnostiku závady nějakou tu stokorunu zaplatíte.

jana55*
hodnocení

No ono mi to spíše připadá jako by to bylo v te elktronice... jelikož to špatně odpočítává , ale buben se totí normálne , jen kdyz to vytáhnu tak z toho kape voda... ale nekde jsem ted cetla , ze pracky se šestym smyslem nevyzdimaji malo pradla.. ( zdimam jednu silnejsi mikinu, kterou jsem již nekolikrat zdimala samotnou a vzdy bez problemu) Tak to ted zkouším a uvidím . Doufám , že to bude v pohodě. ( pořizovací cena byla cca10 500,- pračku máme asi 4 roky, ještě neměla nikdy žádnou závadu. )

mkat*
hodnocení

0x

Kedysi mali motory v pracke viac vinuti.ked sa niektore vinutie poskodilo, tak niektore funkcie nefungovali.Teraz neviem,ale skuste pozriet ci su vsetky kabliky na motore zapojene.

jana55*
hodnocení

Dekuji za odpoved :) ale uz jsem na to přišla :) naštěstí to byla jen maličkost. Bylo tam asi jen málo prádla. Přidala jsem tam více prádla a už to funguje tak jak má. Někde jsem to četla , že nejaka pani volala opravaře a ten ji řekl , že to může byt tim ,že je v pracce malo pradla ( ze to dělají pračky s tím šestým smyslem) Tak jsem to zkusila a naštěstí je to i můj případ :) Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pračka neždíme

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]