Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung STAR II

Od: alan* odpovědí: 3 změna:

Dobré poledne. Mám telefon zn. Samsung model STAR II (S5260). Mám v něm paměťovou kartu, na ní několik složek s hudbou. Bohužel jsem nepřišel na to, jak přehrávat jednotlivou složku zvláš´t. V přehrávači se mi zobrazí všechny písničky, bez ohledu na to, že je každá v jiné složce, prostě se všechny smíchaj dohromady. V přehrávači nikde nmohu nalézt "složky" nebo něco podobného. Prosím o radu. Nemám pokaždé chuť, nebo náladu poslouchat žánry různého druhu.
Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já sice nemám Samsung ale zkusím Vás nasměrovat alespoň všeobecně:

Pokud má telefon nějaký operační systém,ať už Symbian nebo Android či nějaký jiný,je možné doinstalovat nějaký hudební přehrávač,který dokáže přehrávat po složkách (např.pro Symbian Power MP3 nebo FolderPlay).

Zkuste si najít na internetu nějaké samsung fórum a tam už se buď zeptáte nebo dopátráte sám.

mat*
hodnocení

0x

...bohužel tento telefon má prostředí Samsung bada , čímž je výběr dosti zůžený.

možná cesta by snad byla - přiřadit skladbám žánr a přehrávat hudbu podle žánru místo podle složek...

zajímavé pojednání je zde: mojebada.cz/...

jinak programy pro tuto platformu nabízí ke stažení Samsung na svých stránkách...

samsungapps.com/...

da5id1

Tento telefon má Badu? Ty budeš asi fakt odborník *smich* Měl by ses asi seznámit s pojmy operační systém , uživatelské rozhraní atd... Sežeň si nějaký Javový přehrávač na netu je jich spousty a vnich jdou vytvářet playlisty a máš po problému...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]