Nejste přihlášen/a.
nevim co si mam vybrat za telefon kdyztak poradte cena do 8 000 kč
děkuji
doplněno 10.08.11 20:05:na mobil manii je samsung lepsi o 5%
Jen na okraj ... pokud budete chtít takový MT využívat naplno, bude zapotřebí aktivace jednoho z tarifů internetu v mobilu u Vašeho operátora. V opačném případě se buďto nedoplatíte za stažená data co se týče aktualizací softweru a nebo budete muset aktualizace vypnout a to Vám pak nedovolí využívat takový MT naplno
Já jen podle značek. S HTC vlastní zkušenost nemám. Nokia má dobrou podporu na svých stránkách, hodně aplikací zdarma, nástrojů i doplňků. Také majitelé Nokií mají fůru diskusních fór, ať u nás, nebo v zahraničí a tam se dá taky spousta věcí do telefonu sehnat.
Samsungy jsme měli doma 3 (postupně). Nikdy více.
Dobrý den.Vlastním HTC Magic,je to sice starší kousek ale jsem max.spokojený.Veliká výhoda u těchto chytrých telefonů je jejich personifikace.Na Android marketu je několik tisíc aplikací k vylepšení telefonu zcela zdarma.Přešel jsem na HTC ze Samsunga 5230.Rozdíl neuvěřitelný.Samozřejmě existují poradenská fóra pro androidy.Paušál na internet nemám,když něco na netu potřebuji,zajdu si někam,kde je volný přístup na net přes wifi(obchody,restaurace apod.)Samsungy nejsou špatné ale jen ty z nejnovějších.Projděte fóra třeba na mobilmanii apod.
...a já jsem přešel z HTC na Samsung OMNIA II a rozdíl také neuvěřitelný - ovšem ještě na platformě windows mobile 6.5. Měl jsem tehdy na tuto platformu spoustu registrovaných aplikací - dnes bych volil asi opět ten Samsung Galaxy, už kvůli OS Android - Určitě to chce, jak píše kolega, datový tarif... A rozmyslet si nač vlastně toto zařízení potřebuji - na hraní na organizaci k navigování atd...
Nokia jde ke dnu a na symbian není tolik free aplikací jako na Android
mnoho zdaru při výběru
doplněno 12.08.11 22:49:neuvěřitelný rozdíl myšlen samozřejmě k lepšímu... a Galaxy má kolega v práci, není to vůbec špatný kousek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.