Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosímo radu. Vím, že otázky tohoto typu jsou časté, ale jde vždy individuální zapojení. Mám TV Samsung (koncovka SCART), Skylink (STRONG, SRT6511, 2 koncovky SCART: DVD /VCR SCART a TV SCART), vstup šňůry ze satelitu SAT IN a DVD rekordér Panasonic DMR-H55 (2xSCART: AV1(TV) a AV2(Decoder/EXT), RF IN, RF OUT. Na DVDčku se dají programovat vstupy AV1 a AV2. Mám základní přepjení od technika, ale není možné nahrávat program přes DVD. Nebylo možné je vyhledat. Můžete mi prosím poradit ze zapojením šňůr? Je možné tak nastavit DVD, že by se dalo jiné nahrávat a jiné sledovat? Díky.
abys mohl na jedno nahrávat a druhé současně sledovat, potřebuješ dvakrát skylink kartu plus dvakrát satelitní setobox.
doplněno 10.08.11 10:59:anténu strčíš do setoboxu a ten propojíš scartem do tv. Druhý setobox, zapojený taky na anténu, propojíš scartem s rekordérem. Pak můžeš nezávisle nahrávat a jiný pořad sledovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.