Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia Lumia 610 - co znamená E?

Od: moniakimi odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám nový telefon Nokia Lumia 610 a v levém rohu vedle signálu mám pořád zobrazeno velké E.Nevíte někdo,co to znamen´?V příručce ani na internetu jsem to nenala.

Děkuji za odpověď.

Monika :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to zobrazení připojení do sítě internetu ksrze operátora...

Existuje GPRS, EDGE, 3G(HSDPA/HSUPA)..

Telefon se tedy můe připojit kamkoli pokud je to v něm povoleno a je to povoleno u operátora...

doplněno 14.01.13 19:55:

Pokud je telefon nový a není aktivní tarif na net doporučím ihned net v mobilu zablokovat anebo si aktivovat tarif, nové telefony se větinou na internet samy připojí, omrknou aktualizace a jiné věci... při vychcanosti český operátorů by se to mohlo nehezky prodrait...

doplněno 14.01.13 22:15:

To u nokie myslím nelze říct, iphone má u signálu třeba vizuální zobrazení které u nokie není...

Doporučím v nastavení telefonu vypnout vekeré datové přenosy...

moniakimi
hodnocení

Jsem tedy připojená k internetu,kdy se mi to E zobrazuje na displeji a platím?

hodnocení

1x

Data se z internetu přenáejí, kdy jsou tam vedle toho E dvě ipky jedna směřuje nahoru a druhá dolů, já mám u Iphone 4S 64gb takové rotující kolečko. Pokud není aktivován internet v mobilu(např.40Kč na týden u O2), vypnout datové přenosy, protoe telefon si stahuje některá data sám od sebe a leze to do peněz.

hodnocení

0x

E jako EDGE jako rychlost datových přenosupřenosu, kdyby se tam nic nezobrazovalo, tak se k internetu nepřipojí.

moniakimi
hodnocení

Jsem tedy připojená k internetu, kdy se mi to E zobrazuje na displeji a platím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]