Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc! VDR-D150

Od: iveta* odpovědí: 3 změna:
Radši to píšu ještě jednou, protože je to opravdu důležité. Už asi půl roku si lámu hlavu s tím, jak vložit z této kamery do pc svůj záznam. Koupila jsem si kameru právě proto abych mohla zpracovávat svá videa. Prosím poraďte mi, jak dostat ten záznam do pc v původní kvalitě? Opravdu si nevím rady. Zkoušim různý konvertery a co mně napadne, ale zhorší to kvalitu. Asi se to tak nedělá, ale já už opravdu nevim. Moc, moc prosím, napište na můj e-mail, protože já už jsem fakt nešťastná.
výtka
Upozornění od sys maverick 24. 05. 2007 23:46:22
Stačí to napsat jen jednou,druhý jsem ti stejně smazal- dělá to pouze chaos a reakce ať se to nechce věřit rychlejší opravdu nebude.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hele jako nad čim uvažuješ? Podle typu kamery je to kamera co má normání DVD, čili stačí uzavřít dvd (píšou že musí být v síti- na baterku nelze) a normálně si to přehraješ *nevi*
iveta*
hodnocení

Nojo, jenomže ja to potřebuju sestříhat v programu. Ani do Ulead, Pinnaclu nebo Movie makeru to nejde. Záznam je buď ve formátech VOB nebo VRO a vážně to tam nejde. Myslela jsem si, že když je to kamera na DVD, tak že to bude jednodužší a že to tam prostě jen vložim, ale asi to neni tak jednoduchý. Nemám to od koho zjistit a sama si asi nepomůžu. Tak mi prosím pomocte vi. Děkuju

Namátkou co třeba tohle: pcvideo.cz/...

nebo projdi tohle,je tam i nějaký návod: pc-help.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]