Nejste přihlášen/a.
Přemýšlím o zakoupení satelitního kompletu.Jsem laik..Nevíte někdo, který komplet má v sobě bezplatně zahrnut kromě základních programů navíc sportovní? Jako je NovaSport nebo Eurosport, díky
0x
nova sport si musite priplatit ,je v baliku ,ktory si možete priplatit. Eurospotr je zadarmo na sat 19,2 v nemčine a češtine je v tom priplatenom baliku. Sport kanal nemá žiadny vztah s tým-ktorým prijímačom ,Poradim-nekupujte "komplet" v Metre ,ale si rozkažte v kamennom obchode ,čo chcete pozerat /kartu ,HD? konvertor 1-3 ks? prepinač,-poradia-nastavia
0x
na Astře 19,2°je zdarma Eurosport angl./německy.
CS link nabízí placený balík Sport. - Eurosport,Eurosport2,Novasport,Sport1,Sport2,Sport5 vše česky s cenou cca. 200 měsíčně.
Skylink placené sporty stejné jako na CSlinku,ale je navíc Golf Channel a chybí Sport2.
Pak záleží na tom, jakou kartu si vyberete, protože ostatní placená programová nabídka se liší a v různých kombinacích se dá navolit, co chcete sledovat
0x
Já měl kdysi taky sprtovní balíček, ale nakonec jsem zjistil že je toho tam strašně málo.
Pokud tě zajímá výhradně sledování zápasů v přímým přenosu a jseš občas ochotnej oželet kvalitu obrazu tak zkus tuhle stránku streamhunter.tv/... najdeš tam prakticky každej zápas kterej se hraje a pokud by tam i přesto nebyl, tak jsou i jiný podobný stránky.
A hlavně je to zadara...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.