Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit s timto: hw.cz/... jedná se o to že nevím jaké mám použít LED diody (myslím tím že nevím napětí těch LED) a ještě z jakého obchodu to objednat. Děkuji
Napětí různých barev LED lze najít na internetu, ale nějak jsem si nevšiml, že by o něm v článku byla zmínka. LED můžeš koupit třeba zde. A nezlob se, ale tento dotaz je podle mne naprosto zbytečný. O LEDkách je toho na internetu hodně, obchodů je taky dost, stačí do vyhledávače zadat "prodej elektrosoučástek"...
V tomto případě ne.
doplněno 11.02.13 17:39:A co takhle hledat? Najít tohle trvalo míň času než napsat tenhle příspěvek...
doplněno 11.02.13 19:44:Diodu bez polovodičů jsem teda ještě neviděl, germaniovou taky ne. To snad nebyly ani ty staré LQ 100 (ještě je někde mám, jsou starší než já).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.