Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit settopbox a dvd?

Od: demosl odpovědí: 16 změna:

Dobry den.Chtel bych se informovat o propojedni setopboxu a dvd.Melo by to jit klasicky pres scart cabel, no problem je, ze moje dvd, scart cabel nema.Resil jsem to pres redukci-scart a chince-2krat zvukovy, a jeden zlutej video.Problem je, ze jde jen zvuk a video nikoli.Da se to resit pres kabel s-video?Dvd ho ma.Dekuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

a jaký to má význam tyto dvě věci propojovat,pokud je DVD s nahráváním, tak má jistě svůj tv tuner.

demosl
hodnocení

Settobox mam s modulatorem-TV mam starsi bez scartu, takze tam mam jedinou koncovku na coaxial pro antenu.Programi mi jdou ale chtel jsem aby mi slo poustet pres ten settobox i dvd.A jak jsem avizoval, jde mi jenom zvuk.Dik.

ladinpraha*

Proč DVD přes STB? Zkusil bych antenní slučovač buď před STB nebo před TV,ale nevím, jak to zkousne TV.

doplněno 07.08.11 14:54:

Zkus se podívat tady videotech.cz/...

olaf71*

jestli to dobře chápu, tak DVD chcete připojit scartem do settopboxu a z něj pak přes modulátor do TV, které jiný vstup nemá. obráceně to je asi nemožné. ono je to nemožné i tak, settopbob nemá žádný signální vstup, jen výstup.

demosl
hodnocení

Prave ze ma signalni vstup, primo pro dvd.Posilam foto : mall.cz/... .Problem je vystup v tom Dvd, ze tam neni scart.

ladinpraha*

Tak to propoj jenom koaxem.

demosl
hodnocení

No ale na dvd nemam koaxialni vystup...

ladinpraha*

Tak zpátky na začátek. Ten DVD SCART bude opravdu jenom výstup, protože vstup tam nemá opodstatnění. Použil jsi redukci, otázkou je, jestli správnou - IN/OUT. Zkoušel jsi to zapojit do toho TV SCARTu? Ono záleží na tom, co je v něm zapojeno.

demosl
hodnocení

Pouzil jsem redukci in/aut a presto mi jede jenom zvuk z dvd, obraz ne. okcomputers.cz/...

demosl
hodnocení

A mam i tuto redukci : aukro.cz/... Neslo by to pres ten s-vidio vystup?Kdyz mi jede jen zvuk a video nikoli...

ladinpraha*

Čím víc kabelů a redukcí, tím horší výsledek. Ale ptal jsem se, jestli jsi to zkusil strčit do toho TV SCARTu na STB. A za další, jak jsi měl propojené dříve DVD - TV?

demosl
hodnocení

Skousel jsem propojit do toho tv scartu, ale taky mi jede jenom zvuk.video ne.Drive jsem mel TV s koncovkama na cinch, tak to bylo akurat na to dvd cko.Ted mam tv jen pro antenni vystup.Je to u babicky a ta si chce starou tv ponechat.Kuli tomu jsem ji koupil ten stb s modulatorem.

ladinpraha*

Když ti to nebere SCART na STB, tak je ti S-video k ničemu. Ukecej babičku na novou TV a připojíš tam všechno. Dneska jsou už TV docela laciné. Alza teď měla TV s úhl. 80 a 82 cm, jedna z nich i FullHD, za 6.000,-. Myslím, že v tomhle případě už se nevyplatí hledat nějaké řešení.

olaf71*

já si myslím, že to není vstup pro DVD,ale výstup pro dvd a video. audio 2x cinch a video žlutý je taky jen výstup.

demosl
hodnocení

Slo by mi prepojit nejak cinche na koaxialni vstup do tv?Je tam zapotrebi modulator, nebo jemom redukce?

olaf71*

redukce neexistuje a ani si to neumím představit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]