Nejste přihlášen/a.
Záleží, jak daleko od města jste, kde přesně bydlíte /jestli to není nějaký ďolík/.
A taky záleží na tom, jestli doma chytáte rozhlas na kus drátu nebo s normální anténou.
Nějaký průchozí zesilovač moc nepomůže. Nejdůležitější je antena. Já jsem dal na půdu jen dipol se zesilovačem, který je připojen přímo na dipol. Od zesilovače k radiu koax. kabel. Zesilovač např. ab-com.cz/.... Dipol lze udělat třeba na dřevěnou lať připevnit smyčku ze silnějšího měděného dratu, rozteč přibližně 150 cm.
Nějak nechápu, zda se jedná o příjem v domácnosti nebo v autě.
Dle odkazu na zesilovač (ten je do auta) to vypadá na špatný příjem v autě, ale dle vývoje diskuze (např. dipól na půdu, poslech přes internet) to zas vypadá na špatný příjem v domácnosti.
Také to vidím na špatný příjem v autě. Zesilovač toho moc nezvládne a zesiluje všechno, tedy i šum a navíc přídá svůj vlastní šum. Jako nejspolehlivější řešení je zkontrolovat kabel od antény až k rádiu nebo vyměnit anténu. Na zesilovač bych moc nevsázel. Spíše to bude ještě horší.
,Ale ne já mám autorádio doma v poličce něco jako tady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.