Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signál fm

Od: mara21® odpovědí: 10 změna:
normal;background:white">mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:CS">Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli má cenu kupovat zesilovač fm autofam.cz/... totiž fubec nechce hrát,Evropa2,kiss hady,krokodýl,adt,Jedině co u nás hraje tak to je,impuls,frekvence1,ale třeba když si zajedu do města tam kde hraje,Evropa2,kiss hady,krokodýl,tak tam hraje i to co unás hraje,impuls,frekvence1,Dík moc za odpověď?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Záleží, jak daleko od města jste, kde přesně bydlíte /jestli to není nějaký ďolík/.

A taky záleží na tom, jestli doma chytáte rozhlas na kus drátu nebo s normální anténou.

hodnocení

normal;background:white">mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:black;mso-fareast-language:CS">Tak od města jsme,tak od jednoho vysílače jsme 20km a od druhého 26km,ale já to beru normálně po cestě,kdybych to bral vzdušnou čárou tak je to míň,rozhlas chytáme na normální anténu?

greenbull*
hodnocení

0x

Nebude jednoduší to poslouchat přes internet?

hodnocení

0x

Nějaký průchozí zesilovač moc nepomůže. Nejdůležitější je antena. Já jsem dal na půdu jen dipol se zesilovačem, který je připojen přímo na dipol. Od zesilovače k radiu koax. kabel. Zesilovač např. ab-com.cz/.... Dipol lze udělat třeba na dřevěnou lať připevnit smyčku ze silnějšího měděného dratu, rozteč přibližně 150 cm.

hodnocení

Jura:nemáš nějaký fotky?

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Nějak nechápu, zda se jedná o příjem v domácnosti nebo v autě.
Dle odkazu na zesilovač (ten je do auta) to vypadá na špatný příjem v autě, ale dle vývoje diskuze (např. dipól na půdu, poslech přes internet) to zas vypadá na špatný příjem v domácnosti.

solenza*

Také to vidím na špatný příjem v autě. Zesilovač toho moc nezvládne a zesiluje všechno, tedy i šum a navíc přídá svůj vlastní šum. Jako nejspolehlivější řešení je zkontrolovat kabel od antény až k rádiu nebo vyměnit anténu. Na zesilovač bych moc nevsázel. Spíše to bude ještě horší.

hodnocení

,Ale ne já mám autorádio doma v poličce něco jako tady

a chci,aby mě tam hráli stanice jako je evropa2,kiss hady,krokodýl,adt z vysílače brno hady,ale zatím to jen šumí a nic nehraje a nevím jak to mám udělat?

hodnocení

a nedá se to někde zesílit tady,

doplněno 07.08.11 17:39:

obrázek

Signál fm
hodnocení

tak na konec jsem si koupil ten to zesilovačZesilovač VKV/ FM 66, 5-108MHz,tak doužám že to pojede ok.

Signál fm #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]