Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi? Na netu bych si mohla vybrat, ale ráda bych slyšela vaše názory, nebo zkušenosti.
Já mám mp3 od SanDisk. Stála mi v tej době asi 500kč a drží mi už asi 5 rokem ... pořád dobře hraje, i když mám občas někdy problém přepnout písničku, ale jak to jednou překonám, tak do vypnutí funguje normálně. Ale software je už zastaralej a tak, kdybych chtěla najít určitou písničku a přehrát ji, tak bude rychlejší, když si jí najdu náhodně díky přepínání.
Takže přemýšlím o nové mp3
mé požadavky:
1) mp3 minimálně 1GB
2) cena kolem 1000kč.
3) rychlý software a né, že když najdu písničku, tak už jsem na místě určení.
4) skladný do kapsy, nebo do kabelky. Abych ji měla kam dát.
5) Pokud možno bezdotykovej. Slyšela jsem spoustu lidí, že jim věci s dotykáčem začali blbnout, nebo se jim rozpyl obraz.
6) Abych si mohla přečíst název písničky. Popřípadě aby dokázala vytvářet složky a přehrávat jenom jednu tu složku. Mp3 bych chtěla využít nejen na poslech hudby.
7) Může mít i rádio, ale není podmínka
8) nerozbytnej. Aby se hned nezničil, jakmile mi spadne na zem, nebo od něj někdo omylem štouchne
9) A samozřejmě klasickej jack na normální sluchátka. Mám sluchátka za 600 od sennheiser tak by mi to štvalo.
10) připojení k počítači za pomocí USB
DOporučíte mi nějakou konkrétní značku? SanDisk bych si vybrala znova, pač tahle mi drží dlouho,co mám, ale nevím, jestli mám na ní sázet znovu. Znáte to, co se vám jendou osvědčí, nemusí osvědčit znovu.
Mám 1/ MP3 SandDisk a 2/ MP3 TakeMS.
1/ Obecně SanDisk MP3 mají dobrý zvuk. U mě byl problém se zabudovanou Li-On baterií se samovybíjením. Stejná závada se objevovala v recenzích na různých fórech.
2/ TakeMS jsem si pořizoval protože je na AAA článek. Takže když dohraje, vyměním bat. a hraju dál. Baterky nabíjím ext. nabíječkou. Oproti SanDisk má horší zvuk. Je slyšet šum při stlumené hudbě.
Nlp. si vyberte typ podle parametrů v nějakém shopu a pak se mrkněte na recenze uživatelů třeba na Amazon aj. Dále je dobré si před koupí stáhnout návod, a přečíst si co píše výrobce, způsob ovládání, parametry atd.
Tady máš pár přehrávačů srovnané podle jednotlivých funkcí:
Některý požadavky tam nešly nastavit, tak nezbývá než projít recenze u těch co se ti líbí. Taky u každého výrobku můžeš vznést dotaz, který se automaticky pošle prodejcům a uživatelům, který si výrobek zakoupili.
taky jsem se začal už poohlížet po nějaký mp3 do práce, páč ta moje už asi dlouho nevydrží (jsem zámečník, takže pot to asi žere zevnitř). Mám mp3 Smarton 2GB s dvoubarevným displejem a je to na baterky AAA + rádio. I já bych preferoval mp3 s aspoň malým displejem (abych viděl názvy písniček) , nechci akumulátor...taktéž jedu přes nabíjecí baterie co prodávají v Lidlu (AAA 900mAh dva kusy za cca 90 Kč) takže dojde baterka a jen si vyměním a jedu dál.. mp 3 musí být celkem malá a kompaktní a to jsou dneska většinou všechny...s USB připojením, jen stačí zastrčit. není to bezdotyková, má čudlíky..nerozbitnost je otázkou stylu rozbíjení...někdy může blbě spadnout, někdy si na ní můžete i stoupnout a nic se neděje.. Určitě bych být vámi preferoval model min. kapacity 2Gb . rádio opravdu můžete oželet a cenu tak za MP3 maličko snížit. Ono totiž rádio v empinách hraje poměrně dost špatně. je lepší za ty peníze mít větší kapacitu a nahrát si tam x alb více ... na klasickýho jacka jsou asi určitě všechny modely..s tím bych si hlavu nelámal..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.