Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
prosím poraďte mi. Mám LED Samsung TV 5500 '40 a chtěl bych si pořídit O2 TV a zbavit se tak satelitního přijímače (prostě jedné krabice navíc). Vzhledem k tomu, že má TV tuner na pozemní i kabelové vysílání (ovšem na satelitní ne), rád bych "strčil" kabel od O2 z modemu přímo do TV. Má s tím někdo zkušenosti, nebo potřebuju svůj stávající nebo dokonce ten jejich set-top box? Má někdo s tímto zkušenosti? Díky za reakce a odpusťte případné technické nesmysly z mé strany.
Nevím v čem. Sice nebude mít O2 ale nadále programy ze satelitu, ale bez další krabice. Co je na tom divného.
Divného na tom není nic. Myslel jsem, že odpovídáte na otázku ...chtěl bych si pořídit O2 TV a zbavit se tak satelitního přijímače... atd.
Já to pochopil. Ale taky jsem pochopil že O2 chce proto aby se zbavil satelitní krabice a myslel si, že další krabice nebude. Bohužel k modemu od O2 musí být ještě setobox. Takže pokud mu jde jen o krabice, tak znova platí co jsem psal. To by byl bez krabic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.