Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nějaký kód na nokii pro reset?

Od: haffis11 odpovědí: 4 změna:

zdravím vás.mám na telefonu bezpečnostní kod a neznám ho. jde to třeba zrušit nějakým kodem i kdybych přišel o všechny data? jen aby to už nechtělo ten blbý bezpečnostní kod. díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marvox*
hodnocení

0x

Pravděpodobně ano. Myslím ale, že záleží na konkrétním typu Vašeho telefonu. Zkuste stisknout současně hvězdičku, zelenou klávesu a klávesu s číslem 3.

haffis11
hodnocení

díky, ale nejde to mám nokii 6303c

marvox*

Předpokládám, že přednastavený kód 12345 jste zkoušel.

Jinak bohužel asi nejsem schopen poradit, tak jedině jestli tu někdo jiný neví... a nebo vyhledejte nějaký servis, kde to za menší poplatek určitě odblokují.

bena*
hodnocení

0x

Škoda, že nejste zaregistrován. Buď mi číslo telefonu /IMEI/ napište a kód zjistím nebo navštivte tuto stránku a zkuste to sám /není to těžké/ → lur.nu/...

doplněno 02.08.11 17:51:

Nebo ještě zkusit toto /ale to opravdu na vlastní nebezpečí/ → *#7370#

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]