Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NÁVOD na pračku ROMO ZEROWATT 0642.1R

Od: dušan odpovědí: 5 změna:
Mám pračku ROMO ZEROWATT 0642.1R a potřeboval bych sehnat návod k použití. Pokud by se někdo našel...předem Děkuji...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

izabela*
hodnocení

2x
dobrý den, chtěla jse m se zeptat, jestli nemáte nějaké náhradní díly této pračky. Nám se totiž zlomilo kolečko, kterým se nastavuje program a také nám chybí kryt kde se sype prášek. Nemohu to nikde sehnat.Děkuji za odpověď. Coritarová
A co třeba autorizovaný servis? Ten by je přeci mít mohl.

dusan*
hodnocení

0x
Kdyby někdo chtěl tuto pračku, tak ji daruji za odvoz, již jsem si koupil novou, ale návod si ještě ponechám v elektronické podobě pro případ, že by někdo ještě návod sháněl...Pračka pořád pere jenom zřídka nevypustí vodu a někde zespod ukapává...Třeba by se někomu hodila na náhradní díl...
profus1

Dobrý deň, nutne by som potreboval schému zapojenia programátora ROMO ZEROWATT 0642.1R alebo aspoň fotku.( Vytahli sa mi kábliky a neviem ich správne zapojiť). Bolo by to možné?

s pozdravom Pavel

hodnocení

0x

návod byl uložen zde: pellmell.poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]