Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos z kamery do pc

Od: kaminek177* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den prosím pora´dte mám problém s přenosem videa z kamery do pc ,propojila jsem kameru s pc kabelem jako obvykle a žádná odezva předtím mi to fungovalo naskočila mi tabulka páska v kameře se automatick začala převíjet a pak ukládat do pc ,ale ted nic, pora´dte čím by to mohlo být,že by špatným dotykem kabelů nebo fakt nevím fungovalo to před týdnem normálně.

díky Lenka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první řadě je nutno prověřit zda je spojení kabelem v pořádku (špatně zasunutý konektor, zlomený kabel apod.) - po zapojení zapnuté kamery by se mělo v počítači objevit toto zařízení (Ovládací panely - Skenery a fotoaparáty). Pokud se tak stane tak připojení je v pořádku a je možno postoupit v hledání příčiny dále.

kaminek177*

Díky moc mě tahle možnost taky napadla mě tam šel ten kabel špatně nandat tak jestli jsem to nějak nepoškodila zkusím to tedy ještě 1x vyzkoušet a pak koupím jiný kabel a uvidí se pak se ozvu.

díky Lenka

hodnocení

0x

Píšeš kamera s páskou - tedy zřejmě mini DV.Jaké používáš programy na stahování videa z kamery?

kaminek177*

nepoužívám žádný speciální když jsem propojila kameru s pc skočil tam stahovací program sám asi to byl normálka co je součástí windows.

Lenka

beri49*

Součástí WIN XP je Movie Maker, po připojení kamery jej spusť a dej Import videa. Tento program může být také poškozen, potom je dobré jej přeistalovat.

kaminek177*

Movie Maker jsem spustila připojila kameru dala import videa ,ale je problém ,že nevím odkud ta kamera tam nikde není v žádné složce skenery fotoaparáty ,na žádním disku nevím co s tím.

Lenka

kaminek177*

Žádný program specielní nepoužívám doporuč mi nějaký.

díky Lenka

Velmi dobrá je funkce v Neru - Nero Vision, dále Pinnacle, Sony Vegas, Adobe Premiere ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]