Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kody spotřebčů

Od: miri735* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nevíte náhodou o nějkých stránkách, kde jsou vypsány kody pro různé typi značek spotřebičů? Potřebuji ji to do univerzálního ovladače.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Kódy má každý výrobce jiný.

miri735*
hodnocení

Právě pro to, mám k univerzánímu ovladači knížku kde jsou různé typy spotřebičů a značek. Ale bohužel mi tam chybý značka spotřebiče např. TESLA nebo LUXTRONIC. Proto se tu ptám jestli náhodou někdo neví o nějakém odkazu, kde se to dá zjistit? Děkuji.

hop®
hodnocení

0x

Řešení asi nebude úplně jednoduché, pokud zde nikdo neporadí, zkusil bych odbormé fórum, třeba emerx.cz/...

raadek*
Vyhledávání kódů na dálkovém ovládání nemáte? Jinak Luxtronic by měl mít 726 a ještě na něj funguje pár dalších kódů. R.

cepagis*
hodnocení

0x

Na žádném univerzálu nejsou uvedeny všechny značky. Ale ono to dnes stejně tak moc nevadí, protože ač jsou značek TV a podobné techniky stovky, dekodéry vyrábí jen několik firem. Takže i dekodér v TV Tesla bude stejně mít IO od Philipsu, Panasonicu, Toshiby, Samsungu atd... Takže zkuste nejdříve ty známé značky. A pamatujte, že je to univerzál, nikdy nepůjde tak jako originál!

kamill*
hodnocení

0x

Aj ten najlacnejši uni-dialkový ovladač z Lidlu za 10 Eur Silver Crest vie ešte 2 sposoby jeho naprogramovania ,ak kod ste v knihe nenašli .Zvolí sa druh ,čo ideme ovladat -dvd ,sat, TV ,cd,a ovladač sa spusti ,aby vyskúšal všetky kody z pamate ,ktore sú vhodne pre stovky TV.Kod ,ktorý vypne vaš tv je prvý -skusit zhodu čo najviac povelov a hladat dalši -lepši . No a treti sposob je taký ,že originalnym ovladačom "naučime " nakopírujeme univerzal na 100% zhodu .Podrobnosti sú v knižočke k univ.

juldab*

Na to ovladači z Lidlu jsem nenašel kod u kamošova Domaciho kina ale existují porogramy do chytrech mobilních telefonů který z nich udělaj dálkový ovládání.

doplněno 31.07.11 12:03:

Ten infraport je jen drobná ale bohužel nepostradatelná;) nutnost

cepagis*

To ano, ale ten telefon musí mít infraport, což už se dnes opouští a ne každý telefon jej má... Takhle mi to kdysi chodilo přes PDA s infraportem, ale funkce nic moc...

hodnocení

0x

třeba zde jascoproducts.com/... nebo remotecentral.com/... nebo jascoproducts.com/...

doplněno 31.07.11 09:30:

tak na ty pdf . musíte odtud jascoproducts.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]